Udlændinge- og Integrationsministeriet

Invitation til pressemøde fredag kl. 14:30

Del

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Indenrigs- og Boligministeriet og Udlændingestyrelsen inviterer til pressemøde d. 1. april kl. 14:30 med status på situationen vedr. de ukrainske fordrevne i Danmark og opgaven med indkvartering i kommunerne.

Praktisk

Dato: 1. april 2022

Tid: Kl. 14:30

Mødetid for journalister: Kl. 14:00

Sted: Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet

Tilmelding er påkrævet og skal ske til rawi@uim.dk

Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt.

Deltagere

  • Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye
  • Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek
  • Direktør i Udlændingestyrelsen, Niels Henrik Larsen

Information om Udlændinge- og Integrationsministeriet

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216 København K

+45 61 98 40 00http://uim.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udlændinge- og Integrationsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udlændinge- og Integrationsministeriet

Invitation til pressemøde fredag kl. 13:4525.3.2022 08:06:19 CET | Pressemeddelelse

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Børne- og Undervisningsministeriet, Social- og Ældreministeriet og Beskæftigelsesministeriet inviterer til pressemøde d. 25. marts kl. 13:45 med status på situationen vedr. de fordrevne fra Ukraine i Danmark og opgaven med at hjælpe dem i gang i det danske samfund. Praktisk Dato: 25. marts 2022 Tid: Kl. 13:45 Mødetid for journalister: Kl. 13:15 Sted: Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet Tilmelding er påkrævet og skal ske til rawi@uim.dk Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt. Deltagere Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil Social- og ældreminister Astrid Krag Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard

Invitation til pressemøde torsdag kl. 1016.3.2022 20:06:56 CET | Pressemeddelelse

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Børne- og Undervisningsministeriet og Beskæftigelsesministeriet inviterer til pressemøde d. 17. marts kl. 10:00 i anledning af, at særloven for fordrevne ukrainere er vedtaget. Fordrevne fra Ukraine kan nu hurtigt få en midlertidig opholdstilladelse og få skabt grundlag for en hverdag med skole, uddannelse og arbejde i Danmark. Tilmelding er påkrævet og skal ske til mail tkt@uim.dk Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt. Praktisk: Dato: 17. marts 2022 Tid: 10:00 Mødetid for journalister: 09:30 Sted: Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet Deltagere: Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum