VeganerpartietVeganerpartietVeganerpartiet

Invitation til fælles pressemøde online med Enhedslisten, Alternativet og Veganerpartiet i Odense

Del

I morgen afholdes fælles pressemøde om et nyt samarbejde mellem Enhedslisten, Alternativet og Veganerpartiet i Odense i forbindelse med byrådsvalget i november.

Der afholdes fælles pressemøde om et nyt samarbejde mellem Enhedslisten, Alternativet og Veganerpartiet i Odense i forbindelse med byrådsvalget i november.

Onsdag den 10. februar 2021 kl. 10

I pressemødet deltager repræsentanter fra de tre partier, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Deltagelse i pressemødet sker ved dette link:

https://vgpt.dk/zoom2

Efter online-pressemødet vil repræsentanter fra de tre partier befinde sig på Flakhaven foran rådhuset fra kl. 11.15 til 11.45 til interviews og billeder.

På gensyn

Enhedslisten, Alternativet og Veganerpartiet i Odense


Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Veganerpartiet

Veganerpartiet
Veganerpartiet
Ryesgade 17 kld
2200 København N

53706033https://vgpt.dk/

Veganerpartiet er et grønt, økocentrisk og vegansk dansk politisk parti, stiftet i oktober 2018, af Michael Monberg og Henrik Vindfeldt. Blandt partiets mærkesager er en øget dyrevelfærd, en omlægning til en mere bæredygtig landbrugsproduktion, samt forøget forbrugeroplysning om klimavenlige forbrugsmønstre. 

Følg pressemeddelelser fra Veganerpartiet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Veganerpartiet

Dansk dyrelandbrug er kun verdensmestre i en ting: Lobbyisme!26.1.2021 01:44:51 CETPressemeddelelse

Hvis den netop annoncerede ramme for kompensationen efter nedlukningen af dansk minkavl ses i kontrast til de sidste års regnskaber, så tyder det på, at branchen er enormt meget bedre til at lave lobbyisme, end man er til at lave forretning. Veganerpartiet mener, at det er kendetegnet for det meste af dyrelandbruget. Men hvad får danskerne for deres enorme bidrag til dyrehold og agroproducenter? Svaret er skræmmende ifølge Veganerpartiets analyse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum