DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Invitation: Pressebriefing vedr. godkendelse af IPCC’s sjette hovedrapport del 1

Del

Den første del af IPCC’s sjette hovedrapport om klimaforandringer offentliggøres den 9. august 2021. Rapporten giver en status på klimaets tilstand samt de mest sandsynlige bud på fremtidens klima.

Deltag i pre-briefing den 26. juli kl. 13.00

DMI, som er det danske kontaktpunkt for FN’s Klimapanel, inviterer til pre-briefing om IPCC’s sjette hovedrapport del 1.

Tid: Mandag den 26. juli klokken 13.00 til 14.00

Sted: Mødet afholdes virtuelt. Mødelink udsendes ved tilmelding

På mødet fortæller professor Jens Hesselbjerg fra KU, professor Sebastian Mernild fra SDU og den danske IPCC-kontakt Tina Christensen om IPCC; processen, forventninger til godkendelsesmødet samt emnerne, som den nye rapport berører. Til lejligheden vil der være udarbejdet en liste over, hvilke eksperter, medierne kan kontakte om hvad i perioden hen over rapportens lancering.

Tilmelding til pre-briefingen skal ske til presse@dmi.dk

 

Medier vil senere kunne tilmelde sig som modtager af materiale direkte fra IPPC via hjemmesiden ipcc.ch

Nøgleord

Kontakter

Information om DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

DMI – Danmarks Meteorologiske Institut
DMI – Danmarks Meteorologiske Institut
Lyngbyvej 100
1610 København Ø

http://www.dmi.dk

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) blev etableret i 1872, og det er i dag en institution under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

DMI varetager den meteorologiske betjening af samfundet inden for Rigsfællesskabet Danmark, Færøerne og Grønland med omliggende farvande og luftrum.

Den meteorologiske betjening omfatter prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og dertil relaterede miljømæssige forhold i atmosfæren, på landjorden og i havet.

Følg pressemeddelelser fra DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Stærk profil bliver videnskabelig leder af Danmarks Nationale Center for Klimaforskning26.2.2021 09:58:40 CET | Pressemeddelelse

Oversvømmelser, skybrud, hedebølger… fremtidens klima bliver mere ekstremt. Den anerkendte professor Eigil Kaas, skal nu stå i spidsen for at gøre os klogere på vores klima, når han den 1. marts 2021 tiltræder som ny videnskabelig leder af Nationalt Center for Klimaforskning hos DMI. For klimaforskning er en grundsten, når vi skal finde løsninger til, hvordan vi tilpasser os fremtidens klima med hyppigere voldsomme vejrhændelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum