Innovativ forretningsløsning kan styrke bagersalget

Del
Retail360 Box Solutions, som står bag konceptet af ubemandede butiksløsninger, har netop indgået et samarbejde med én af Danmarks største leverandører af bageriudstyr, FC Strømmen. De har slået sig sammen om et bageriudsalgskoncept, som rammer på det perfekte tidspunkt for branchen.

”Bagerkæde må lukke” og ”Lokal bager drejer nøglen om” har været blandt nogle af de mange overskrifter fra branchen de sidste måneder, som bærer præg af et samspil af stigende omkostninger og faldende omsætninger i bagerbranchen. Men med en ubemandet butik er det muligt at sænke nogle af de dyre drifts- og personaleomkostninger.

Bagerbranchen kræver nytænkning

Retail360 Box Solutions, som blev grundlagt i 2022 af Mads Lynge Laursen og Michael Hansen, tilbyder en komplet ubemandet butiksløsning med indgangssystem, overvågning, alarm, kassesystem samt inventarløsninger.

Her har FC Strømmen set et stort potentiale, hvor de i samarbejde med Retail360 Box Solutions har udviklet et ubemandet bageriudsalgskoncept, som kan leveres som en containerbutiksløsning, der er fuldautomatiseret, eller til fysiske butikslokaler, hvor konceptet tilpasses allerede eksisterende lokaler.

Mads Lynge Laursen, CEO og medstifter af Retail360 Box Solutions, udtaler følgende om visionen:


”Vi ønsker at hjælpe bagerbranchen med at overleve. Vi kan hjælpe bagerne med at drive butikker til lavere omkostninger, som kan være med til at sikre deres overlevelse. Den ubemandede butiksløsning kan gøre hverdagen nemmere og hjælpe med at få driften til at hænge sammen hos bagerne”.

Hjælpen er kommet til en hårdpresset branche

Målet med konceptet er at hjælpe branchen med at fastholde deres produktion og at skabe muligheder, hvor man på en prisvenlig måde kan udvide bageriernes udsalgssteder i sommerhusområder samt på hovedstrøg i mindre byer.

Kenneth Knudsen, salgschef hos FC Strømmen, fortæller:

” Vi har store forventninger til vores samarbejde med Retail360. Det er et helt nyt marked og som first mover, tænker jeg, at det bliver rigtigt spændende. Vi kommer til at løse nogle af de udfordringer, som branchen står over for med en ubemandet butiksløsning. Flere af vores kunder har allerede været meget interesserede i en ubemandet butiksløsning, hvor de kan se et potentiale”.

Hent bagerbrød hele døgnet rundt

Kenneth Knudsen, salgschef hos FC Strømmen, uddyber konceptets mange fordele:

 

”Det kan svært at få personale, og der kan være ret stor udskiftning i personalet. Konceptet giver branchen mulighed for at bekæmpe butiksdød og kan derved være med til at skabe mere liv. Man kan lettere nå ud til områder/kunder, som tidligere krævede en stor investering eller et lejemål. Butikken kan altid være åben. 365 dage om året”.

 

Både Retail360 Box Solutions og FC Strømmen har store forhåbninger til konceptet, som, de forventer, vil tage branchen med storm.

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.