Nrep A/S

Industriejendomme viger pladsen for 667 moderne lejeboliger på Banemarksvej

Del

NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 56.400 kvm lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby. Byggeriet bliver en lille bydel i et attraktivt område, og boligerne er tiltænkt en blandet beboerkreds med almindelige indkomster. Projektet leveres i 2023 og 2024.

NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 667 moderne lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby (illustration: Sweco Architects)
NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 667 moderne lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby (illustration: Sweco Architects)

Lokalplanen er godkendt, og i begyndelsen af det nye år begynder nedrivningen af de gamle industri- og erhvervsejendomme, der i dag ligger på grunden på Banemarksvej på grænsen mellem Glostrup og Brøndby. I løbet af de næste par år vil stedet blive omdannet til en ny og grøn bydel med 667 moderne lejligheder og rækkehuse.

Et joint venture bestående af NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom ejer og er bygherre på projektet. AG Gruppen er samtidig totalentreprenør.

”Det er en stor glæde, at vi kan påbegynde projektet, og at vi kan gøre det i fællesskab. Ved at gå sammen om udviklingen af hele området kan vi skabe en harmonisk og sammenhængende bydel og tilbyde et varieret boligudbud, som der er et behov for,” siger Flemming Engelhardt, adm. direktør, Topdanmark Ejendom, og tilføjer:

”Projektet passer godt til Topdanmark Ejendoms ambitioner om at opføre flere udlejningsboliger i såvel København som omegnskommunerne til langsigtet glæde og gavn for vores pensionskunder.”

Et varieret boligudbud
Projektets 667 boliger fordeler sig på 610 lejligheder, som omfatter både 2-, 3-, 4- og 5- værelses lejligheder samt 57 rækkehuse. Hertil vil der være 700 parkeringspladser.

Samarbejdet om udvikling af det samlede område giver endvidere mulighed for at skabe attraktive udeområder, som bl.a. forventes at indeholde et større rekreativt område med tilbud til beboelsens børn og unge. Projektet skal DGNB-guld certificeres, og netop DGNB anvendes som et kvalitetskatalog, hvor parterne i fællesskab vil prioritere bæredygtige kvaliteter som trivsel, indeklima og livscyklusvurderinger i designfasen for at opnå en målbar og mærkbar forskel for beboerne og klimaet.

”Vi vil bygge boliger til mennesker med almindelige indkomster, og inden for de rammer skal vi skabe så meget værdi for lejerne som overhovedet muligt. Det indebærer et stærkt fokus på et sundt indeklima og en optimeret udnyttelse af arealet, så vi kan tilbyde gode, effektive og moderne boliger,” siger Christian Axeltoft, investeringschef, NREP.

Han peger endvidere på, at det for NREP er en styrke at føje endnu et samarbejde til den langvarige relation med AG Gruppen samt fortsætte det nye positive samarbejde med Topdanmark Ejendom.

Attraktivt, tæt på København
Projektet på Banemarksvej falder dermed godt ind i et område, der er i rivende udvikling. Banemarksvej ligger tæt på den nye letbane, som åbner i 2025, Glostrups bymidte, der inden for en årrække tilføres nye boliger og byrum samt det nye byområde, der bygges i Kirkebjerg i Brøndby. Samtidig er det tæt på det populære boligområde i Vesterledskvarteret.

”Det bliver et samarbejde, hvor alle parter kommer til at bidrage med knowhow til processen. Vi har allerede haft et langt og godt samarbejde med Topdanmark Ejendom om udvikling af projektet og er glade for, at vi også kan fortsætte vores gode samarbejde med NREP på endnu et stort boligprojekt. Den bæredygtige udvikling og det gode boligliv er vigtige værdier for alle parter, og vi ser frem til at skabe et meget attraktivt boligområde. Med mange forskellige boligtyper og størrelser bliver det en god, blandet bydel, som appellerer bredt og giver plads til alle,” slutter Robin Feddern, adm. direktør, AG Gruppen.

Samarbejdet mellem de tre aktører er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Kontakter

NREP: Anders Rosendahl, pressekontakt, anro@nrep.com, 4048 3766
Topdanmark Ejendom: Anders Waltersdorf Frederiksen, kommunikationsdirektør, awk@topdanmark.dk, 2115 9676
AG Gruppen: Robin Feddern, adm. direktør, rf@aggruppen.dk, 6613 3332

Billeder

NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 667 moderne lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby (illustration: Sweco Architects)
NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 667 moderne lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby (illustration: Sweco Architects)
Download

Information om Nrep A/S

Nrep A/S
Nrep A/S
Southamptongade 4
2150 Nordhavn

+45 3948 4900https://nrep.com/

NREP A/S er en nordisk ejendomsvirksomhed med base i København som udvikler, administrerer, investerer og innoverer for at forbedre det byggede miljø til fordel for alle stakeholdere. NREP har en langsigtet tilgang til værdiskabelse på tværs af sine primære segmenter: Boliger, logistik, plejehjem og kontorer. Virksomheden har flere end 400 ansatte, og ejendomsporteføljen på mere end 5,5 mio. kvadratmeter i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Polen har en samlet værdi på over 90 mia. kr. NREP foretager i gennemsnit mere end en investering om ugen og er en anerkendt pioner inden for bæredygtighed, kundefokus og brug af ny teknologi. Se mere på www.nrep.dk 

Følg pressemeddelelser fra Nrep A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nrep A/S

NREP runder 100 mia. kr. i aktiver og gearer organisationen til fortsat vækst23.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Årsregnskab 2021: NREP opnåede sin hidtil højeste omsætning og leverede endnu et stærkt resultat. De første investeringer i polske ejendomme blev gennemført, ligesom urban klimateknologi og kredit blev tilføjet som nye investeringsområder. Nye medarbejdere skal bidrage til vækst, internationalisering, og der afsøges flere investeringsområder. NREP sluttede året med 104 mia. kr. (53 mia. kr.) under administration (AuM).

Brandtest baner vejen for højt træbyggeri i Danmark9.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I København opføres netop nu et af Danmarks højeste træbyggerier i verdensmålsprojektet UN17 Village. Ny succesfuld brandtest planlagt af ingeniørvirksomheden MOE hos Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) viser, at en nyudviklet specialløsning uden brug af kemikalier i byggeriets træfacader markant kan minimere risikoprofilen og reducere prisen for højt bæredygtigt træbyggeri i fremtiden.

Almene boligorganisationer går med i Jernbanebyen31.3.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Samvirkende Boligselskaber (SAB), Boligselskabet AKB, København og fsb, tre almene boligorganisationer, træder ind i udviklingen af den sydøstlige del af Jernbanebyen. Det sker i partnerskab med Baneby Konsortiet og statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme. Samarbejdet er et yderligere skridt mod at realisere visionen om at skabe en af verdens sundeste bydele, ligesom parterne ser frem til at skabe de bedste rammer for den blandede by.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum