Huawei

Indbydelse til online-konferencen ”Intelligent World”

Del

Huawei Danmark indbyder jer til at deltage i online-konferencen ”Intelligent World”, som foregår fra mandag d. 24. til torsdag d. 27. februar 2020. Målet er blandt andet at præsentere nogle af de produktnyheder, som skulle være lanceret som en del af den nu aflyste Mobile World Congress (MWC) i Barcelona.

Kære redaktion.

Huawei Danmark indbyder jer til at deltage i online-konferencen ”Intelligent World”, som foregår fra mandag d. 24. til torsdag d. 27. februar 2020. Målet er blandt andet at præsentere nogle af de produktnyheder, som skulle være lanceret som en del af den nu aflyste Mobile World Congress (MWC) i Barcelona.

Hovedtemaet er industriel digital transformation, og Huaweis globale Enterprise Business Group (EBG) står bag konferencen, der bliver broadcastet live til hele verden fra steder som Storbritannien, Schweiz og Huaweis hovedkvarter i Shenzhen.

Konferencen er gratis og åben for alle danske journalister, der har interesse i tech og digital tranformation.

Herunder kan I se en del af indholdet i løbet af de 4 dage, konferencen varer.

Keynote oplæg 1: 
Industriel Digital Transformation – En historie om den intelligente verden (kl. 10-11.40, mandag d. 24. februar, GMT+1)

Status i år 2020 er, at 228 ud af verdens Top 500-virksomheder har valgt Huawei som deres partner indenfor digital transformation. Det samme har flere end 700 byer verden over. Rejsen hertil har givet Huawei en bunke uvurderlige erfaringer i kunsten at hjælpe kunder med at opnå en succesfuld digital transformation. 
Vi har derfor inviteret pionerer inden for digital transformation fra så forskellige sektorer som offentlig administration, transport og finansverdenen til at deltage i konferencen. Gæster fra ASEAN (Sammenslutningen af Sydøstasiatiske Nationer) og Shenzhen Lufthavn afholder online oplæg og udforsker i fællesskab den nye intelligente verden.


Keynote oplæg 2: 
Lancering af seneste flagskibs-produkter fra Huawei Enterprise Business Group (kl. 10-11.35, tirsdag d. 25. februar, GMT+1)
Hvis vi skal opnå succes med en intelligent digital fremtid for os alle, kræver det innovative informations- og kommunikationsteknologier. Derfor lancerer Huaweis Enterprise Business Group (EBG) sine seneste produkter. 
Der er sket en gradvis modning af Wi-Fi 6, 5G og AI-teknologier, og det medfører store forandringer indenfor bl.a. applicering og netværk. I det nye datacenter bruger vi AI-teknologier, som er meget hurtigere, enklere og mere stabile – og som også bruger mindre strøm.

Huawei lancerer en ny smart-campus-løsning (HiCampus) samt den nye, intelligente datacenter-løsning (HiDC). Derudover lanceres også fire nye hovedprodukter til vores enterprise-marked. Disse inkluderer Wi-Fi 6, all-flash lagring, all-optical netværk og et lithiumbatteri.


Teknisk Forum 1: 
Gentænkning af IP-sessioner (kl. 14.30-16.30, tirsdag d. 25. februar, GMT+1)
Hvad er det nye ved Wi-Fi 6? Hvordan kan det revolutionere virksomheds- og campusnetværk? Osama Abdoul-Magd, formand for IEEE 802/11ax-arbejdsgruppen, og Andre Kindness, analytiker ved Forrester, deler ud af deres erfaringer og fremskridt, muligheder og applicering af Wi-Fi 6 i campusnetværk og i industriel sammenhæng.

Teknisk Forum 2: 
Lagringssession (kl. 10.00-12.00, onsdag d. 26. februar, GMT+1)
Vi står overfor en eksplosiv volumenforøgelse i 5G-alderen. Hvordan bygger vi et fundament for digital transformation, der baserer sig på datamæssig infrastruktur, og som – via AI-dreven, intelligent lagring – kan hjælpe med at maksimere værdien af data? Eksperter fra EANTC AG og Huawei fortæller, hvordan Huaweis lagringsløsninger kan hjælpe med at fremme innovationen indenfor IT-infrastruktur og værdifuld data i 5G-alderen.

Teknisk Forum 3: 
Enterprise service-session (kl. 10.00-11.00, torsdag d. 27. februar, GMT+1)
Hvordan kan vi på en effektiv og hurtig måde bygge og vedligeholde verdens førende datacentre i en tid, der er præget af digital transformation? Hvordan kultiverer vi digitalt talent på en måde, der imødekommer krav fra industrien? I denne session lancerer Huawei både en intelligent DC-serviceløsning og vores nye ICT Academy Program V2.0.

Technical Forum 4: 
Multi-Tenant Data Center (MTDC) (kl. 14.00-15.40, torsdag d. 27. februar GMT+1)
Hvad er tendensen, når det handler om udvikling inden for intelligente cloud datacentre? Hvordan kan vi bygge et multi-tenant datacenter med et højt afkast set i forhold til investeringen (ROI)? Tekniske eksperter fra Huawei og udvalgte partnere vidensdeler både om internetindustriens økosystem og udviklingstendenser samt innovation inden for smarte datacentre. Huawei lancerer også nye produkter, så som DC908, 800G, FusionDC 2.0 og FusionPower 100 kVA power-moduler.

Du kan logge ind på det officielle website på linket herunder for at se en live-streaming, eller du kan søge på ”Huawei Enterprise Business” på sociale medier for følge den seneste udvikling. 

Har I spørgsmål til konferencen eller indholdet, så skriv til Hanxiao (se kontaktinformation)

Med venlig hilsen
Huawei Danmark

P.S. Der kan forekomme ændringer i programmet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Huawei er en af verdens ledende leverandører af informations- og kommunikations teknologisk infrastruktur og smarte enheder. Ved at producere integrerede enheder på tværs af fire nøgledomæner (telenetværk, IT, smarte enheder og cloud-teknologi) er vores mål at bringe den digitale verden tættere på alle mennesker og at skabe hjem og organisationer, der er en del af en fuldt forbundet, intelligent verden.

Huaweis end-to-end katalog af produkter, løsninger og services er både konkurrencedygtige og sikre. Gennem åbent samarbejde med partnere i vores økosystem, skaber vi vedvarende værdi for vores kunder. Herved hjælper vi mennesker med at skabe et rigt liv både i hjemmet, men også ved at inspirere til innovation i alle typer af organisationer. 

Hos Huawei kredser vores innovation om vores kunders behov. Vi investerer kraftigt i grundforskning, og koncentrerer vores indsats om at lave teknologiske gennembrud, der driver verden fremad. Vi har næsten 194.000 ansatte, og operer i mere end 170 lande og regioner. Vi servicerer mere end tre mia. mennesker verden over.

Huawei blev grundlagt in 1987, og er en privat virksomhed, der er 100% ejet af medarbejderne. Besøg os på www.huawei.com/en/ for mere information.

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei etablerer verdens højeste 5G-netværk på Mount Everest12.5.2020 15:46:24 CESTPressemeddelelse

Omkring 150 medarbejdere uden højdeskræk og 40 okser slæbende på 8 ton udstyr og materialer er, hvad det kræver at etablere 5G på verdens højeste bjerg. Den nye, lynhurtige forbindelse gør det muligt for bjergbestigere og forskere at opleve og videreformidle helt nye sider af Mount Everest. En af de første ekspeditioner, der får glæde af verdens højeste 5G-netværk, er en nepalesisk ekspedition, der skal genopmåle og bestemme bjergets højde.

Huawei modstår amerikansk pres og leverer solidt årsregnskab31.3.2020 12:18:15 CESTPressemeddelelse

På trods af massivt amerikansk pres har Huawei stadig flere 5G-kontrakter end nogen anden virksomhed verden over. 91 i alt, 47 af disse i Europa. Årets resultater blev præsenteret på den netop overståede pressekonference fra Shenzhen, Kina, hvor journalister så med fra hjemmekontorer verden over. Imod alle odds har Huawei i 2019 præsteret en omsætning på 822,26 mia kr. (19,1 pct. stigning) og en bundlinje på 60 mia. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum