YouGov Denmark

Hvilke brands vil danskerne helst arbejde for?

Del

Hvilke varemærker vil danskerne være mest stolt af at arbejde for? YouGov BrandIndex lancerer nu en rangliste over varemærker med det bedste omdømme.

BrandIndex er en daglig tracking af danskernes opfattelse af mere end 300 brands. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker. En af parametrene er omdømme, som måler, i hvilken grad danskerne ville være stolte eller flove over at arbejde for et varemærke.

Top 10 over omdømme

Lego topper suverænt YouGov BrandIndex’ liste over varemærker, som danskerne ville være stolte over at arbejde for. Med en score på 50,4 er der langt ned til nr. 2 på listen, Mercedes-Benz, som har en score på 36,6.

Bilbranchen er godt præsenteret på årets omdømme-liste. Ud over Mercedes-Benz er Audi, BMW, og Tesla med i top 10.

Ud over Lego er der et andet dansk klenodie i toppen over varemærker, som danskerne ville være stolte over at arbejde for, nemlig Bang & Olufsen, som får en 3. plads med en score på 35,2. Derudover er danske varemærker som Københavns Lufthavne, SAS og Anthon Berg med på listen.  

Højdespringere i omdømme

Største stigninger i omdømme

Rejsekort har haft en meget lang og hård fødsel, men kan glæde sig over at være omdømme-højdespringer i 2018. Rejsekort har forbedret sin score med 5,3 point fra -9,7 til -4,4 ved udgangen af april 2018.

Hvem er det som ville være stolte over at arbejde for Rejsekort?

YouGov har set nærmere på målgruppen, som ville være stolte over at arbejde for Rejsekort ved hjælp af segmenteringsværktøjet, YouGov Profiles, som gør det muligt at kortlægge og undersøge en befolkningsgruppe.

Hvem vil være stolte over at arbejde for Rejsekort?

Det er primært mænd mellem 18-29 år i de store byer, som ville være stolte over at arbejde for Rejsekort, og så er det dem, der ofte anvender offentlig transport.

Læs mere om YouGov BrandIndex her

Læs mere om YouGov Profiles her

Se flere rankings her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 5 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst. 

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov. 

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum