Huawei

Huaweis nye Rotating Chairman Eric Xu afslører fem nye strategiske tiltag under Huawei Analyst Summit 2021

Del

[Shenzhen, Kina, 12. april 2021] Huawei skød i går den attende udgave af virksomhedens årligt tilbagevendende Global Analyst Summit i gang, som løber til og med onsdag. Her præsenterede Huawei på konferencens første dag fem nye strategiske forretningstiltag.

Eric Xu, Huaweis Rotating Chairman, leverer hovedtalen ved den attende udgave af Huaweis Global Analyst Summit 2021.
Eric Xu, Huaweis Rotating Chairman, leverer hovedtalen ved den attende udgave af Huaweis Global Analyst Summit 2021.

Tusindvis af online-gæster fra hele verden, der bl.a. talte finansanalytikere, industrieksperter og journalister, fulgte i går med på konferencens første dag, da Huaweis Rotating Chairman, Eric Xu, præsenterede Huaweis fem nye strategiske initiativer som reaktion på et hektisk 2020, der bød på forretningsmæssig fremgang trods udfordringer. Bl.a. meddelte Eric Xu, at Huawei nu vil fokusere på at:

  • Optimere sin forretningsportefølje for at styrke virksomhedens modstandsdygtighed. Herunder vil Huawei bl.a. styrke sin software-indsats og satse på komponenter til intelligente køretøjer.
  • Maksimere værdien af 5G og sætte sit præg på definitionen af 5.5G sammen med andre ledere i industrien for at fremme telekommunikationens fortsatte udvikling.
  • Satse på at kunne levere bedre og mere gnidningsfrie, brugercentrerede og intelligente brugeroplevelser.
  • Være mere innovative i arbejdet med at reducere virksomhedens energiforbrug.
  • Adressere virksomhedens forsyningsmæssige udfordringer.

Om sidste strategipunkt sagde Eric Xu:

”Hvis vi skal have industrien på ret køl, er det helt afgørende, at vi kan genskabe tilliden og samarbejdet på tværs af den logistikkæde, der forsyner hele verden med halvledere. ”

Eric Xu gav også sit bud på, hvordan den forretningsmæssige fremtid kommer til at se ud:

”Når vi ser ind i fremtiden, kan vi se, at vi vil blive ved med at være i et globalt miljø, der både er komplekst og ustabilt. Covid-19-pandemiens genopblussen og geopolitisk usikkerhed bliver ved med at være en udfordring for alle organisationer, forretninger og lande. ”

”Vi tror på, at digitale teknologier kan skabe nye løsninger på de problemer, som vi alle sammen har. Vi vil blive ved med at innovere og drive den digitale transformation i samarbejde med vores kunder og partnere. Herved kan vi levere digitale løsninger til alle mennesker, hjem og organisationer med henblik på at skabe en fuldt forbundet og intelligent verden, ” sagde han.

Huawei Global Analyst Summit fandt første gang sted i 2004, og har været afholdt hvert år siden da. I år løber konferencen fra mandag d. 12. april til og med onsdag d. 14. april. Programmet er spækket med sessioner, hvor eksperter fra hele verden vil dele deres erfaringer og diskutere de seneste trends inden for digitale teknologier og telekommunikation.

Om

Tilmelding er gratis og kan stadig ske her.

Programmet kan ses her.

For spørgsmål kontakt Huaweis Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Nøgleord

Billeder

Eric Xu, Huaweis Rotating Chairman, leverer hovedtalen ved den attende udgave af Huaweis Global Analyst Summit 2021.
Eric Xu, Huaweis Rotating Chairman, leverer hovedtalen ved den attende udgave af Huaweis Global Analyst Summit 2021.
Download

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum