Huawei

Huaweis nordiske chef på Digital Summit: ”Internationalt samarbejde er nøglen til det digitaliserede, intelligente samfund”

Del

Sådan lød det torsdag fra Huaweis Executive Vice President for Norden og Baltikum, Kenneth Fredriksen, da han talte på sidste dag af dette års udgave af Digital Summit.

Executive Vice President for Huawei i Norden og Baltikum Kenneth Fredriksen præsenterer fremtidens digitale økonomi
Executive Vice President for Huawei i Norden og Baltikum Kenneth Fredriksen præsenterer fremtidens digitale økonomi

”De fleste af de services som efterspørges er baseret på lokal efterspørgsel, og bliver udviklet af lokale udviklere. Men de har brug for en global teknologiplatform for at hjælpe med at skabe de løsninger, der er baseret på globale standarder, så de kan blive leveret til alle og enhver”,

sagde Kenneth Fredriksen til de tilhørende på Computerworlds årligt tilbagevendende event Digital Summit, da han torsdag holdt et oplæg om fremtidens digitale økonomi.

Her gav han sit og Huaweis bud på, hvordan teknologier som kunstig intelligens, cloud-teknologi, supercomputing, m.m. i stigende grad kommer til at arbejde sammen, og bliver afgørende for udviklingen af den digitale økonomi.

Som eksempel nævnte Kenneth Fredriksen bl.a. kunstig intelligens:

”Kunstig intelligens ligger i krydsfeltet mellem udforskning og kollision med eksisterende teknologier. Her er det vigtigt, at vi finder ud af, hvordan vi kan bruge denne teknologi til at skabe en ramme for etisk brug af kunstig intelligens imens vi udvikler den”, sagde han.

Den digitale økonomi oplever i disse år en kæmpe vækst og spiller derfor en stadigt større rolle over hele verden.

Det er derfor ifølge Kenneth Fredriksen helt afgørende at en lille, åben og højt digitaliseret økonomi som den danske bliver ved med at søge teknologiske samarbejder på tværs af landegrænser, og bidrager til at gøre teknologien bredt tilgængelig.

”Den intelligent verden, som ligger lige foran os, kommer til at skabe nye udfordringer. I de sidste par år har vi oplevet et dyk i udviklingen af ny teknologi. […] Vi bliver nødt til at komme tilbage på sporet ved at gøre teknologi tilgængelig for alle”, sagde han og understregede:

”Vi er som verdenssamfund nødt til at sikre os at den teknologiske kløft ikke fortsætter med at udvide sig, men at den i stedet bliver smallere. ”

”Jeg tror i hvert fald, det er vigtigt at alle tænker over, hvordan de kan forberede sig på denne verden. Pandemien har i hvert fald vist, hvor vigtigt det er at mestre digitale værktøjer […] Og jeg tror, at vi kan overkomme udfordringer med at skabe en digital økonomi gennem samarbejde.”

Det synspunkt bakkes op af Huaweis Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development, Xukun Ji:

“Der er udfordringer i forhold til at realisere den intelligente verden. Kun gennem samarbejde kan vi overvinde problemerne, og gøre den digitale økonomi til en vækstmotor i udviklingen af samfundet, ” afslutter hun. 

Nøgleord

Billeder

Executive Vice President for Huawei i Norden og Baltikum Kenneth Fredriksen præsenterer fremtidens digitale økonomi
Executive Vice President for Huawei i Norden og Baltikum Kenneth Fredriksen præsenterer fremtidens digitale økonomi
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål kontakt Huaweis Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huaweis Ryan Ding i tale på Mobile World Congress: Innovation er afgørende for global økonomisk fremdrift30.6.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

[Barcelona, Spanien, 29. juni, 2021] Huaweis Executive Director og President of Carrier Business Group Ryan Ding leverede tirsdag en af dagens hovedtaler på andendagen af verdens største telekommunikationsmesse, Mobile World Congress. Her fokuserede Ryan Ding på den stigende vigtighed af innovation som en afgørende faktor for økonomisk vækst over hele verden.

Huawei afholder folkemødedebat om virksomheders brug af kundedata25.6.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Under dette års udgave af Folkemødet afholdt Huawei fredag d. 18. juni en paneldebat om, hvordan virksomheder kan bruge brugergenererede data på en måde, der både tilgodeser forbrugerne og virksomhederne. Med i panelet var bl.a. repræsentanter fra Huawei, Forbrugerrådet Tænk, den nye mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse D-mærket, KPMG, Rådet For Digital Sikkerhed og selvstændig digital strateg Peter Svarre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum