Huawei

Huawei: “Vi investerer i samarbejde”

Del

[Shenzhen, Kina, 18. maj 2020] Fra mandag og frem til onsdag denne uge afholder Huawei den syttende udgave af Global Analyst Summit i Shenzhen. Omkring 2000 analytikere, eksperter og journalister inden for tech, telekommunikation og finans deltager fra hele verden, naturligvis med behørig afstand til hinanden.

Guo Ping, Huawei's Rotating Chairman, afholder hovedtalen til Huawei Analyst Summit 2020
Guo Ping, Huawei's Rotating Chairman, afholder hovedtalen til Huawei Analyst Summit 2020

Huawei Global Analyst Summit 2020 bliver markant anderledes i år. Normalt bliver gæster fløjet ind fra nær og fjern, men i år vil konferencen som noget nyt hovedsagligt foregå online.

Øverste punkt på dagsordenen er at finde nye måder at fremskynde den intelligente verdens ankomst på, og det på trods af de unikke forhold, der for tiden gælder over hele verden.

”Over det sidste års tid er mange teknologier blevet gjort utilgængelige for os. Men på trods af det, har vi overlevet et udfordrende år, og vi bliver ved med at bevæge os i den rigtige retning – fremad”, sagde Huaweis Rotating Chairman Guo Ping, da han åbnede konferencen med en tale, hvor han delte de erfaringer og forretningsresultater, som Huawei har skabt i løbet af det sidste år.

Huawei fortsætter massive investeringer i forskning

På trods af de udfordringer, som Huawei står over for, er det stadig planen, at der skal investeres og forskes – særligt inden for tre områder: forbindelsesteknologi, computerteknologi og smarte enheder, fx smart phones.

Derfor agter Huawei også, at samarbejdet med kunder, partnere og alle andre aktører i resten af tele- og tech-industrien fortsætter som hidtil, hvilket vil fremme transparens og innovation inden for telekommunikation.

”Når vi kigger ud i horisonten, kan vi se en verden, der bliver stadig mere og mere integreret i systemer, hvor samarbejde på tværs af landegrænser er en forudsætning for succes. Set fra vores bord er det en tendens, der hverken kan eller skal laves om på, ” siger Guo Ping og fortsætter:

”Når der ikke er enighed om standardiseringer, når der ikke er enighed om hvem, der kan deltage i forsyningskæderne, så går det ud over verden som helhed. Hvis den tendens fortsætter, vil det kun skade teleindustrien. Derfor bør vi fortsætte med at fremme fokus på at beskytte intellektuel ophavsret, fair konkurrence, globale standarder og globale forsyningskæder, hvor alle har mulighed for at bidrage.”

Huawei forventer, at den globale teleindustri vil være 23 billioner amerikanske dollar værd i 2025.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Guo Ping, Huawei's Rotating Chairman, afholder hovedtalen til Huawei Analyst Summit 2020
Guo Ping, Huawei's Rotating Chairman, afholder hovedtalen til Huawei Analyst Summit 2020
Download

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Om Huawei og Huawei Global Analyst Summit 2020

Huawei har i mere end 30 år spillet en vigtig rolle i udviklingen af den globale telekommunikationsindustri. I mere end 30 år har virksomheden udrullet over 1.500 telenetværk i over 170 lande og regioner verden over, til gavn for mere end 3 mia. mennesker.

Huawei afholdt første gang Huawei Global Analyst Summit i 2004, og har siden da afholdt konferencen årligt. I år løber konferencen fra 18. til 20. maj. Det forventes at mere end 2.000 eksperter fra teleindustrien vil deltage i konferencen, og dele deres synspunkter på globale trends i teleindustrien samt indenfor tech og globalt samarbejde. For mere information, besøg følgende link: https://www.huawei.com/en/press-events/events/has2020

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Minister afviser at forbyde omstridt Huawei-video – nu kan alle se den10.9.2020 14:39:48 CESTPressemeddelelse

Huawei Danmark offentliggør nu dummyen til Youtube-serien “Tech med Tommy”, som firmaet for nylig fremviste for udvalgte journalister. Uden at have set videoen forsøgte en Venstre-politiker at få Børne- og Undervisningsministeren til at forbyde, at videoen blev brugt i undervisningen på den danske skoler. Ministeren har nu afvist anmodningen og svaret, at det er op til skolerne selv at vælge undervisningsmateriale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum