Huawei

Huawei-topchef: 6G kommer på markedet omkring 2030

Del

Det vurderede Huaweis nyligt tiltrådte Rotating Chairman, Eric Xu, under Huawei Global Analyst Summit 2021, som løb af stablen i sidste uge.

Huawei topchef Eric Xu på Huawei Global Analyst Summit 2021.
Huawei topchef Eric Xu på Huawei Global Analyst Summit 2021.

Xu forventer, at Huawei vil kunne introducere 6G-teknologi omkring 2030, og at det vil være omkring 50 gange stærkere end 5G.

”Vi tror, at 6G vil blive lanceret på markedet omkring år 2030, men vi er stadig ikke sikre, på hvad 6G er, ” sagde Eric Xu på konference.

”Det eneste vi ved er, at vores industri ønsker at lancere noget, som kan bidrage til virksomheder og forbrugere omkring år 2030, præcis som man har gjort det med 4G og 5G,” sagde han, da han fremhævede at Huawei for tiden arbejder med deres partnere i telekommunikationsindustrien på, at definere hvad 6G-teknologi faktisk er.

Desuden kunne Eric Xu også fortælle, at Huawei arbejder på en hvidbog om 6G, som vil udkomme snart. Her vil virksomheden forklare nærmere, hvad 6G-teknologi vil kunne bruges til i fremtiden.

”Vi er ved at foretage research i nye teknologier, der kan hjælpe såvel os som industrien med at få gjort 6G bragt til live”, sagde han.

Allerede nu er Huawei i gang med at arbejde på 5G og 5.5G-teknologier, der kan skubbe ”telekommunikations evolution fremad,” som Eric Xu udtrykte det på Huawei Global Analyst Summit 2021. 

Nøgleord

Billeder

Huawei topchef Eric Xu på Huawei Global Analyst Summit 2021.
Huawei topchef Eric Xu på Huawei Global Analyst Summit 2021.
Download

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum