Huawei

Huawei skyder global konkurrence for app-udviklere i gang

Del

Huawei skød torsdag sin globale app-konkurrence ”2021 AppsUP” i gang, hvor udviklere kan indsende apps, som de selv har lavet. For de tyve bedste teams af europæiske appudviklere er der sammenlagt omkring 1,2 mio. kr. på højkant i præmiepenge. Som noget nyt vil der også blive uddelt en række priser ifm. konkurencen, bl.a. for årets Tech-kvinde.

AppsUp er Huaweis globale app-udviklingskonkurrence.
AppsUp er Huaweis globale app-udviklingskonkurrence.

Konkurrencen har til hensigt at inspirere talentfulde app-udviklere over hele verden til at lave innovative apps, og give dem en mulighed for at udforske digital innovation – alt imens de får en chance for at præsentere netop deres idé for de mere end 700 millioner mennesker, der har Huaweis egen app-butik på deres telefon, AppGallery.

”Hos Huawei er vi fast besluttede på at levere TECH4ALL, så ingen bliver efterladt i vores digitaliserede verden. Med vores AppsUP-konkurrence håber vi at kunne udfordre den næste generation af app-udviklere til at skabe gnidningsfrie oplevelser, som kan hjælpe forbrugerne med at navigere i en verden, der i stigende grad bliver både digitaliseret og forbundet. Innovation er hjertet i denne konkurrence, og derfor ser vi frem til at se, hvilke løsninger, som danske udviklere vil bidrage med ved at bruge Huawei Mobile Services-platformen, ” siger Xukun Ji, Vice President of Communication, Huawei Danmark.

Som en fast del af konkurrencen vil udviklerne bygge deres apps baseret på Huaweis dedikerede HMS-økosystem, som skaber brugervenlige oplevelser for dem, der benytter apps. Konkurrencen er åben i fem regioner, Europa, Asien, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika samt Kina. Temaet for dette års konkurrence er ”HMS Innoverer for alle”.

Udover præmiepenge har deltagerne også mulighed for at få teknisk support, og derved få hjælp til at åbne nye døre for app-innovation. Konkurrencen er åben for alle, fra studerende og kommende app-udviklere til etablerede udviklere.

Konkurrencen var en enorm succes sidste år, og fik bidrag fra mere end 3000 udviklerteams fra mere end 170 lande. Sidste år blev tusindvis af apps indleveret, dækkende alt fra dagligdagen til intelligente apps inden for fitness, uddannelse, landbrug, miljøbeskyttelse, transport, sikkerhed og meget mere.

Ydermere vil deltagende i dette års udgave af konkurrencen også få muligheder for at vinde en række priser, så som den helt nye pris for årets Tech-Kvinde, Excellent Student Award og prisen for bedste HMS Core Innovation.

Udover priserne og præmiepenge har deltagerne også adgang til at eksponere netop deres app til mere end 700 millioner Huawei mobil-brugere over hele verden. Desuden vil vinderne af konkurrencen også kunne drage fordel af promovering via AppGallery, Huaweis cloud-løsninger m.m.

HMS er nu verdens tredjestørste mobile økosystem, og har mere end 700 millioner brugere over hele verden.

Nøgleord

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

AppsUp er Huaweis globale app-udviklingskonkurrence.
AppsUp er Huaweis globale app-udviklingskonkurrence.
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Sådan deltager du i konkurrencen

De, der ønsker at deltage, skal registrere og indsende deres bidrag til konkurrencen gennem konkurrencens officielle website mellem d. 10. juni og d. 20. august, 2021. Deltagere kan tilmelde sig enten alene eller i hold af op til og med tre medlemmer.

Alle apps skal være udviklet med udvalgte HMS Core funktioner, og skal indsendes til vurdering via konkurrencen før kl. 17:00, GMT +1, d. 20. august, 2021.

I dommerpanelet sidder der eksperter fra tech-, finans- og gaming-branchen, såvel som højtstående folk i Huawei. De vil give hver enkelt app karakter for funktionalitet, innovation, social værdi og brugeroplevelse.

De tyve bedste apps fra hver region vil blive gjort tilgængelig for offentlig afstemning gennem en konkurrenceside og Huaweis AppGallery. Den videre udvælgelse vil ske på baggrund af antallet af de stemmer og downloads, som hver af de udvalgte apps modtager fra brugerne.

I oktober vil finalisterne til sidste fremvise deres apps på et regionalt event foran et ekspertpanel, som vil rangere de 20 finalister ud fra ovennævnte karaktergivningsmetode for at finde ud af, hvem der vinder konkurrencen.

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum