Huawei

Huawei opfordrer til samarbejde og non-stop innovation for hurtigere og grønnere digitalisering på tele-messe

Del

Hvis digital teknologi skal vedblive at være relevant, så skal der ifølge Huawei fokus på non-stop innovation for at digitaliseringen kan ske hurtigere. Det var budskabet fra Huaweis Rotating Chairman Eric Xu på Huaweis netop overståede telekommunikationskonference, Huawei Connect 2021, som løb fra torsdag til lørdag.

”Non-stop innovation er indtil nu den drivende kraft bag digitalisering. I fremtiden håber vi på at kunne nå endnu mere ambitiøse målsætninger for digitalisering, og her er non-stop innovation nøglen. Så lad os innovere non-stop for en bedre fremtid, ” opfordrede Eric Xu de tilhørende på dette års udgave af teleindustrimessen Huawei Connect.

På Huawei Connect var det overordnede tema, hvordan virksomheder, organisationer og samfund kan sætte turbo på den digitale transformation.

Kritiske forretningsmæssige udfordringer og samarbejde med stakeholders om, hvordan man kan skabe bedre industrielle økosystemer, en grønnere industri og kollektiv succes var nogle at de nedslagspunkter, der blev diskuteret på konferencen – alt sammen med henblik på at Huawei og partnere sammen kan skabe succes i forhold til den forestående digitale transformation i mange dele af samfundet.

Ifølge Eric Xu er der nemlig behov for dette, hvis det digitale skal blive en integreret del af dagligdagen for mennesker, i hjemmet og i organisationer over hele verden.

Som eksempel på vigtigheden af den digitale transformation gjorde Eric Xu bl.a. opmærksom på, hvordan Huawei prøver at mindske organisationer og virksomheders CO2-forbrug ved hjælp af digital teknologi. Her fokuserer Huawei på tre nøgleinitiativer:

1)    Investering og innovation i energibesparende teknologier, som kan skabe mere energieffektive telekommunikationsprodukter.

2)    Investering og innovation i digitale teknologier, der kan fremme grønne energityper.

3)    Levering af digitale teknologier, der kan hjælpe alle sektorer med at blive både digitale og mindre CO2-udledende.

Han nævnte også Huaweis nye cloud-løsning, UCS, der muliggør at virksomheder kan bruge software, der har rod i skyen, og som derfor ikke er begrænset af hverken geografiske forhold eller samarbejde på tværs af andre skyer.

”Den digitale udvikling beror på digitale teknologier. Hvis de skal blive ved med at have relevans, må vi blive ved med at innovere og skabe værdi, ” sagde Eric Xu.

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

HUAWEI CONNECT 2021 løb af stablen online fra d. 23-25. september. Temaet for dette års arrangement var ”Dive in Digital”. Under denne overskrift udforskedes i løbet af konferencen den praktiske anvendelse af teknologier som eks. cloud og kunstig intelligens i alle industrier, og hvordan de kan gøre organisationer af alle slags mere alsidige, og i sidste ende mere modstandsdygtige, når verden bevæger sig mod den kollektive økonomiske genopretning i kølvandet på corona-pandemien.

Yderligere information om Huawei Connect så vel som gratis tilmelding kan findes her: https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei: CO2-udledninger pr. databit bør være ny standardmåleenhed for telekommunikationsnetværk22.10.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

[Dubai, d. 18. Oktober, 2021] Under dette års udgave af Better World Summit, afholdt Huawei i samarbejde med virksomheden Informa Tech et åbningsseminar kaldet “Grøn Telekommunikation Til Grøn Udvikling”. Her talte begge virksomheder og en lang række andre partnere fra teleindustrien om, hvordan man kan inkorporere grøn udvikling i alle aspekter af telekommunikation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum