Huawei

Huawei modtager anerkendelse fra kunderne for datacenter- og cloudnetværksløsninger

Del

Huawei har netop modtaget prisen ”Customer choice for data centers and cloud networks in 2020” for sine datacenter- og cloudnetværksløsninger via onlineplatformen Gartner Peer Insights, hvor IT-professionelle evaluerer IT-produkter.

“Vi er beærede over at modtage denne udmærkelse igen – endda med den højeste karakter (4,9/5) og anerkendelse fra kunder over hele verden, ”

siger Leon Wang, Præsident for Huawei Data Center Network-afdelingen som reaktion på prismodtagelsen, og fortsætter:

”Vi vil gerne sige tak til alle, der har givet feedback om os til Garner Peer Insights. Vi vil fremover holde fokus på at møde vores kunders behov, og at blive ved med at innovere. På den måde kan vi blive ved med at levere produkter og løsninger, der bliver anerkendt af vores kunder, og som samtidig hjælper med at accelerere deres digitale transformation. ”

Datacenter- og cloudnetværksløsningen, CloudFabric Data Center Network (DCN) Solution, som Huawei har modtaget prisen for, er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at udvinde brugbar information fra de data, de har. Herved accelereres virksomhedernes digitale transformation, og på den måde kan Huawei hjælpe virksomheder med at fremme udviklingen af den digitale økonomi.

”Huaweis data centerprodukter og netværksløsninger servicerer allerede 9,2000 kunder verden over, og vi vil fortsætte med at arbejde på at skabe mere værdi for vores kunder”, lyder det i en officiel udtalelse fra virksomheden.

Huawei har modtaget prisen fra Gartner Peer Insights, der er en online platform for IT-professionelle, som hjælper IT-fagfolk med at evaluere software og IT-services. Målet er at hjælpe IT-specialister og beslutningstagere med at træffe beslutninger, når der skal investeres i teknologi. Det er altså fagfolk, der giver anerkendelsen til Huawei via Gartner Peer Insights.

”Den vigtigste anerkendelse vi kan få, er altid fra vores kunder. Er kunderne tilfredse, er vi tilfredse, så det at vi får direkte anerkendelse fra kunder over hele verden i form af denne pris, det er vi naturligvis rigtig glade for ” siger Xukun Ji, talsperson for Huawei Danmark.

Nøgleord

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum