Huawei

Huawei lancerer verdens kraftigste AI-processor

Del

Huawei lancerer nu AI-processoren Ascend 910, der bruges til modeltræning af kunstig intelligens, og AI-frameworket MindSpore til nemmere udvikling af AI-applikationer. Tilsammen udgør nyhederne techgigantens første full-stack AI-portefølje til alle tænkelige løsninger.

Ascend 910, der har mere computerkraft end nogen anden AI-processor i verden, er en del af Huaweis serie af Ascend-Max-chipsæt. Huawei offentliggjorde de planlagte specifikationer for processoren ved Huawei Connect, en af virksomhedens største events sidste år. Efter et år med løbende udvikling viser testresultater nu, at Ascend 910-processoren leverer sine resultater med et langt lavere strømforbrug end først antaget.

Modeltræning af kunsting intelligens bliver dobbelt så hurtig

Ascend 910 bruges til modeltræning til kunstig intelligens. Under en typisk træning er kombinationen af ​​Ascend 910 og MindSpore cirka dobbelt så hurtig til at træne AI-modeller end konventionelle træningskort, der bruger TensorFlow.

- Ascend 910 præsterer langt bedre, end vi forventede, og har uden tvivl mere computerkraft end nogen anden AI-processor i verden. Vi lovede en full-stack AI-portefølje til alle scenarier. Det har vi nu leveret med lanceringen af ​​Ascend 910 og MindSpore, siger Eric Xu, Rotating Chairmand hos Huawei.

MindSpore er navnet på det AI-framework, som Huawei lancerede sammen med Ascend 910. Det nye AI-framework understøtter udvikling af AI-applikationer i alle scenarier – på tværs af enheder, edge og cloudmiljøer – og tilbyder on-demand samspil mellem dem.

Øger udvikleres effektivitet

MindSpore vil være open source fra januar til og med marts i 2020, og dets designkoncept, AI Algorithm As Code, giver udviklere mulighed for nemt at udvikle avancerede AI-applikationer og træne modeller hurtigere. I et typisk, neuralt netværk til behandling af naturlige sprog (NLP) har MindSpore 20 procent færre linjer med kernekode end førende frameworks på markedet. Det kan øge effektiviteten hos udviklere med mere end 50 procent.

AI-frameworks er afgørende for lettere udvikling af AI-applikationer, for at gøre AI-applikationer mere udbredte og tilgængelige samt for at sikre beskyttelse af personlige oplysninger. Gennem framework-innovation samt optimering af MindSpore- og Ascend-processorer kan Huaweis løsning hjælpe udviklere med mere effektivt at tackle udfordringer på komplekse AI-projekter og imødekomme behovet for alsidig computerkraft til forskellige applikationer.

Ud over Ascend-processorer understøtter MindSpore også GPU’er, CPU’er og andre processortyper.

Ifølge Huawei er deres første full-stack AI-portefølje til alle scenarier et bevis på virksomhedens engagement i at opbygge et mere robust og dynamisk økosystem for kunstig intelligens.

Om Huaweis AI-portefølje

Huaweis AI-portefølje dækker alle installationsscenarier, herunder offentlig cloud, privat cloud, edge computing, IoT-enheder og forbrugerenheder. Porteføljen er også full-stack: Den omfatter Ascend IP og chip-serien, CANN (Compute Architecture for Neural Networks), trænings- og inferensplatformen MindSpore samt en applikationsplatform, der kaldes ModelArts.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information: Huawei Denmark Public Affairs and Communications Department: liuyinhanxiao@huawei.com

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Huawei er en af verdens førende producenter af data- og telekommunikationsudstyr. Gennem brugercentreret innovation og stærke partnerskaber har Huawei etableret end-to-end fordele i telenetværker, enheder og cloud computing. Huawei’s produkter og services sælges i mere end 170 lande og betjener mere end en tredjedel af verdens befolkning.Huawei har mere end 9.900 medarbejdere i Europa – hvoraf 1.200 arbejder i R&D. Virksomheden har i alt 18 R&D centre i otte europæiske lande (Tyskland, Belgien, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Sverige og England) og driver talrige fælles innovationscentre i samarbejde med telekommunikations- og teknologipartnere. 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei anker forfatningsstridig dom fra amerikanske telemyndigheder5.12.2019 15:29:33 CETPressemeddelelse

Huawei har valgt at anke en dom fra den amerikanske føderale kommunikationskomité, FCC. Teknologivirksomheden mener, at dommen overtræder retten til en fair rettergang og er vedtaget uden at føre bevis for anklagen om, at Huawei udgør en national sikkerhedsrisiko. Det er forfatningsstridigt, kan betyde konkurser hos lokale amerikanske operatører og sætte den teknologiske udvikling i stå i USA’s tyndest befolkede områder, lyder det fra Huawei.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum