Huawei

Huawei lancerer ny All-Flash Data Center-løsning: Øger værdien af data i den intelligente æra

Del

Huawei har netop lanceret sin nye datacenterløsning ’Huawei All-Flash Data Center Solution’. Løsningen kan bruges i et hav af forretningssammenhænge, og vil kunne udvikle sig til en af drivkræfterne bag forretningsstrategierne i virksomhederne, melder Huawei.

Huawei præsenterede sin løsning i slutningen af sidste måned ved et online event d. 27. april. Eventet satte scenen for lanceringen af produktet, men også for det som er Huaweis bud på en fremtidig datainfrastrukturløsning. Blandt andet vil All-Flash Data Center Solution kunne bruges i så forskellige industrier som finanssektoren, regeringsførelse og produktionsindustrien.

Johan Westin, Nordic CTO for Cloud& AI BG for Huawei, leverede hovedtalen på lancerings-eventet, og præsenterede flere udfordringer for datacentre i fremtiden.

Det er blandt andet for at løse disse udfordringer, at Huawei nu har lanceret All-Flash Data Center Solution. Det gøres blandt andet ved, at All-Flash Data Center Solution muliggør all-flash opdateringer for forskellige typer af data og servicescenarier. Herved bidrager løsningen til at skabe grønnere datacentre med højere effektivitet og nul flaskehalse i netværk.

”De resultater vi har opnået i at servicere europæiske virksomheder, er blevet muliggjorte på grund af vores kunder og de mere end 1800 partnere, som vi har samarbejdet med gennem de sidste ti år, ” sagde Peng Li, President of Cloud & AI, Huawei CEE&Nordic Region i forbindelse med lanceringen og fortsatte:

”Når vi ser ind i fremtiden, er Huawei fast besluttet på at støtte den lokale telekommunikationsindustris udvikling, udvide mulighederne for digital transformation blandt virksomheder, og på at integrere avancerede teknologier, inklusiv All-Flash Data Center Solution, ” afsluttede han.

Nøgleord

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei afholder folkemødedebat om virksomheders brug af kundedata25.6.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Under dette års udgave af Folkemødet afholdt Huawei fredag d. 18. juni en paneldebat om, hvordan virksomheder kan bruge brugergenererede data på en måde, der både tilgodeser forbrugerne og virksomhederne. Med i panelet var bl.a. repræsentanter fra Huawei, Forbrugerrådet Tænk, den nye mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse D-mærket, KPMG, Rådet For Digital Sikkerhed og selvstændig digital strateg Peter Svarre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum