Huawei

Huawei lancerer fin-tech laboratorium i Finland

Del

Den 28. september slår Huawei dørene op for et helt nyt fintech-laboratorium kaldet Fin2Sec i Helsinki. Her skal der udvikles nye produkter, teknologier og idéer til den finansielle servicesektor, der på længere sigt skal skabe mere brugervenlig og sikrere teknologi til morgendagens betalingssystemer.

Laboratoriet vil blive åbnet ved en ceremoni i Helsinki, Finland, den 28. september.
Laboratoriet vil blive åbnet ved en ceremoni i Helsinki, Finland, den 28. september.

Centret sættes i verden for at adressere de mange udfordringer, som man i Europa kæmper med i forhold til at gøre bankvirksomhed, finanssektoren og betalingsservices digitale. Ved at etablere centret kan Huawei således samarbejde med en lang række aktører i industrien, og derved accelerere innovationen på dette område, og sikre tilfredshed blandt kunderne.

 ”Med mindre vi samarbejder for at styrke det finansielle økosystem, vil vi blive ved med at bakse med at tilbyde sikre digitale services og produkter, der er nemme at få adgang til – og særligt med henblik på dem, der endnu ikke er så bekendte, eller ubekvemme, med den digitale transformation, ” siger Adam Rybusiewicz der er Director of Financial Vertical Eco-Development and Partnerships for Norden, Østeuropa og Tyrkiet, og en af hovedkræfterne bag fintech-laboratoriet. ”

”Formålet med det nye laboratorium er ikke bare at generere nye koncepter, men også at lave erfaringsdeling om udfordringer, så vel som at skabe succesfulde initiativer og forretningsmodeller, der kan bruges på tværs af finans-, bank- og betalingssektoren, ” uddyber han.

Som en del af forberedelserne til lanceringen af laboratoriet har Huawei arbejdet tæt sammen med Aalto Universitet, banker, Fintech-virksomheder og brancheorganisationer. Deres ekspertise, udfordringer og planer for fremtiden vil alt sammen blive taget under behandling i laboratoriet.

Huawei har før lavet lignende projekter vedrørende sikkerhedsforbedringer, som har ledt til innovative fremspring. Eksempelvis resulterede dette i en digital bilnøgle-app til mobiltelefonen, hvor man kan låse, åbne og starte sin bil med et par få klik på mobilen.

”Huawei Finlands forsknings- og udviklingsafdeling har arbejdet på sikkerheden i forbrugerprodukter i næsten et årti, og har resulteret i hardware-assisterede miljøer, der supporterer kritiske sikkerhedsservices såsom Huawei Pay, WeChat Pay, bilnøgler og autentificeringsløsninger i Huaweis mobiltelefoner. Vi ser frem til, at dele vores erfaringer og fremme vores device-sikkerhedsløsninger i Fin2Sec-økosystemet sammen med vores universitetspartnere,” siger Dr. Jan-Erik Ekberg, som er leder af Helsinki System Security Lab (HSSL) i Huawei, hvor han er ansvarlig for Platform Security R&D inden for særligt forbrugerenheder.

Nøgleord

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

Laboratoriet vil blive åbnet ved en ceremoni i Helsinki, Finland, den 28. september.
Laboratoriet vil blive åbnet ved en ceremoni i Helsinki, Finland, den 28. september.
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum