Huawei

Huawei høster anerkendelse fra kunderne i international undersøgelse af ny Cloud-løsning til virksomheder

Del

Med Wifi-produktet ´AirEngine Wi-Fi 6´ og ´CloudEngine 5 Series Switches´ høstede Huawei anerkendelse fra kunderne ved 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, hvor virksomheden modtag to ´Customer´s Choice´ priser for disse to produkter i deres nye cloud-totalløsning ´CloudCampus Solution´.

Huawei høster anerkendelse fra kunderne med produkter fra cloud-løsningen ´CloudCampus Solution´
Huawei høster anerkendelse fra kunderne med produkter fra cloud-løsningen ´CloudCampus Solution´

[Shenzhen, Kina, 28. maj, 2021]. Det var en glad Li Xing, Præsident for Huawei Campus Network Domain, der kommenterede på kundernes anerkendelse af de to netværks-produkter fra Huawei ifm. 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure:

”Det er vores eneste mål at levere højkvalitetsløsninger og produkter, der kan imødekomme kundernes krav, og som også kan høste anerkendelse fra kunderne. Derfor er vi henrykkede over at få ´Customers' Choice´-prædikatet igennem ´2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. ”

Gartner Peer Insights er en online platform for anmeldelser af IT-software og services, som gives af IT-fagfolk. Platformen har som mål at hjælpe IT-ledere med at lave mere indsigtsfulde købsbeslutninger om IT-udstyr. Derfor er de mere end 350.000 produktanmeldelser på platformen givet af dem, der bruger produkterne – og er derfor naturligt objektive.

Fra 31. marts i år, har kunder og IT-folk fra en lang række sektorer (så som finance, den offentlige administration, operatørbranchen og produktion) anmeldt Huaweis nye CloudCampus Solution og de produkter, der er tilknyttet denne cloud-totaløsning (eks. CloudEngine S series switches, AirEngine Wi-Fi 6 APs, iMaster NCE-CampusInsight, og iMaster NCE-Campus) på Gartner Peer Insights.

Netop derfor betyder anerkendelsen fra de fagfolk, der bruger produkterne, ekstra meget for Li Xing:

”I fremtiden vil vi fortsætte med at være kundeorienterede og fortsætte med at innovere, og at hjælpe vores kunder med at omfavne fuldt trådløse og intelligente cloud campus netværk. Vi er dybt taknemmelige for de anmeldelser, som vi har modtaget gennem Gartner Peer Insights, ” siger han afslutningsvis.

Nøgleord

Billeder

Huawei høster anerkendelse fra kunderne med produkter fra cloud-løsningen ´CloudCampus Solution´
Huawei høster anerkendelse fra kunderne med produkter fra cloud-løsningen ´CloudCampus Solution´
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Kilde: Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, By Peer Contributors, 12 May 2021


Deklaration: Produktanmeldelser på Gartner Peer Insights Customers' Choice/Peer Insights udtrykker anmeldelsernes subjektive holdning til produktet. Produktanmeldelser på platformen er ikke udtryk for Gartners og affilierede selskabers anbefalinger eller holdninger til de produkter, der anmeldes på platformen.

https://www.gartner.com/reviews/market/wired-wireless-lan-access-infrastructure 

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Ny finsk 5G-sikkerhedslov trådt i kraft – markant anderledes end den danske27.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I forbindelse med den nye, finske 5G-sikkerhedslovgivning har finske myndigheder 19. maj udgivet en liste over kritiske komponenter i 5G-netværkene. Samtidig har loven indført et nyt overvågende rådgivningsorgan for netværkssikkerhed. Ifølge en ny rapport fra det højt respekterede finske advokatfirma Avance, er den finske model et godt bud på ”best-practice” for andre EU-lande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum