Huawei

Huawei-grundlægger: Vi har rundet en mia. aktive smartphones

Del

Ifølge virksomhedens grundlægger, Ren Zhengfei, har Huawei rundet en mia. aktive smartphones. Det fortalte han på konferencen GTS Cloud and Device Cloud Cooperation and Integration Progress, der løb af stablen for nylig.

På konferencen fortalte Ren Zhengfei, at Huawei nu går ind i en ny fase, hvor man over de næste to til tre år vil skabe et af verdens mest pålidelige og sikreste cloud-økosystemer til virksomhedens smartphones.

Han tilføjede også, at dette økosystem vil få en helt åben arkitektur, der vil gøre det muligt for alle at udvikle og lave apps til systemet.

Huawei regner med at sælge mellem halvfjerds og firs millioner smartphones i 2021. Så sent som i februar afviste Ren Zhengfei, at virksomheden vil frasælge sin smartphone-afdeling.

”Vi har besluttet, at vi under ingen omstændigheder kommer til at frasælge vores forbruger-afdeling, vores smartphone-forretning,” lød det da fra Ren Zhengfei.

Nøgleord

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum