Huawei

Huawei etablerer nyt smart-car innovationscenter

Del

Huawei har netop etableret et nyt innovationscenter, Intelligent Connected Vechicle Industry Innovation Center i Kina. Det nye center skal hjælpe virksomheden med at intensivere virksomhedens teknologiske innovation i bilindustrien, hvor Huawei bl.a. udvikler software.

Huawei har netop taget endnu et skridt i retning af øget tilstedeværelse i bilindustrien med etableringen af sit nye innovationscenter Intelligent Connected Vechicle Industry Innovation Center i Wuhan, Kina.

Ifølge Chief Architecture Officer Li Xiaojun, som leder Huaweis intelligente køretøjsløsninger, skal centret bl.a. huse videnskabelig og teknologisk innovation og talentudvikling.

I centret vil man hovedageligt satse på en række udviklingsmæssige indsatsområder, bl.a. cloud-teknologi, applikations-teknologi, industriel konvergens og udvikling samt forskningsinnovation.

Det er hensigten, at Huawei med disse indsatsområder, eller platforme, som Huawei selv kalder dem, skal bidrage til partnere i bilindustrien med både forskning og udvikling. Her bliver der særligt fokus på selvkørende biler, infrastrukturelle cloud-services m.m.

Når centret står færdigt, bliver det Huaweis andet af sin slags i Kina. De to centre skal således samarbejde på at udvikle intelligente løsninger inden for parkering, offentlig transport- og taxa-services, logistik – alt sammen med henblik på at skabe et forbundet og integreret kørsels- og trafiksystem.

”Vi ved alle sammen, at transport har en stor andel i CO2-udledningen. Det er således én ting at lave separate, intelligente løsninger til transportsektoren, men hvis man virkeligt skal gøre en stor forskel for CO2-udledningen med intelligent transportløsninger, så bør alle disse transportløsninger kunne tale med hinanden i så bredt omfang som muligt. Det kræver naturligvis en intens indsats i forskning og udvikling på dette område, og derfor glæder vi os til, at det nye center står færdigt,” siger Huaweis danske Vice President for Sustainability, Xukun Ji.

Nøgleord

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President for Sustainability hos Huawei Danmark, Xukun Ji pr. e-mail: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huaweis Ryan Ding i tale på Mobile World Congress: Innovation er afgørende for global økonomisk fremdrift30.6.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

[Barcelona, Spanien, 29. juni, 2021] Huaweis Executive Director og President of Carrier Business Group Ryan Ding leverede tirsdag en af dagens hovedtaler på andendagen af verdens største telekommunikationsmesse, Mobile World Congress. Her fokuserede Ryan Ding på den stigende vigtighed af innovation som en afgørende faktor for økonomisk vækst over hele verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum