Huawei

Huawei-chef på St. Gallen Symposium: Samarbejde mellem den offentlige og private sektor er nødvendig for at styrke tilliden i samfundet

Del

[Schweiz, d. 7. Maj, 2021] Huawei Vice President og bestyrelsesmedlem Catherine Chen holdt i dag en tale på den 50. udgave af det verdensberømte St. Gallen Symposium, hvor mere end tusind nuværende ledere og studerende diskuterede tillid, som var årets tema.

Catherine Chen, Senior Vice President og bestyrelsesmedlem i Huawei. Talte ved St. Gallen Symposium d. 7. Maj, 2021.
Catherine Chen, Senior Vice President og bestyrelsesmedlem i Huawei. Talte ved St. Gallen Symposium d. 7. Maj, 2021.

Mere end tusind deltagere var med i St. Gallen Symposium, der hvert år løber over tre dage i Maj måned. Symposiet er unikt, i det studerende på Universitetet i St. Gallen frivilligt sætter deres studier på pause i ti måneder for at organisere det.

Hvert år tiltrækker St. Gallen Symposium top-erhvervsledere, politikere og forskere fra hele verden, med henblik på at skabe dialog mellem nuværende topledere og den yngre generation. Udover topledere fra en bred skare af globale virksomheder deltog flere tværnationale organisationer og bl.a. også den østrigske kansler Sebastian Kurz på symposiet.

Således var Senior Vice President og bestyrelsesmedlem i Huawei også inviteret til at tale for de tilhørende på arrangementets sidste dag, fredag.

Catherine Chens budskab til de studerende var at, tilliden i samfundet skabes gennem samarbejde mellem politikere, lovgivere og den private sektor:

”I takt med at flere enheder bliver forbundet med internettet, kommer flere og flere services online, og mere og mere kritisk infrastruktur bliver afhængigt af dataudvekslinger i realtid. Derfor må regeringer verden over også sikre, at alle er beskyttet af de højeste sikkerhedsstandarder. Kun et fælles regelset kan garantere et sikkerhedsniveau, der skaber tillid til teknologien, ” sagde hun.

Deltagerne nåede til enighed om, at tillid i samfundet bygger på åbenhed og gennemsigtighed, og at det er på tide, at man globalt tager fat på de fælles udfordringer og risici, der har vist sig i kølvandet på COVID-19.

Et af de store temaer på symposiet var, at offentlighedens tillid til politiske og økonomiske institutioner, nye teknologier og medier har lidt et knæk – særligt i de yngre generationer, hvilket har forværret COVID-19-krisen.

”Som medlemmer af den yngre generation, er vi forbundne til et større antal mennesker gennem sociale medier, men det er ikke det samme antal mennesker, vi reelt kan stole på, ” sagde Simon Zulliger, medlem af det team af 35 studerende fra Universitetet i St. Gallen, der organiserede årets event.

Teamet bag eventet understregede, at det er helt afgørende at finde nye måder at øge og styrke tilliden i verdenssamfundet på for at sikre en bæredygtig fælles genrejsning efter COVID-19-pandemiens afslutning.

Denne betragtning vandt genklang hos Catherine Chen, som understregede, at hun håbede den næste generations ledere ville opbygge tillid, og skabe en verden, der er fuldt forbundet:

”Jeg råder dem til at fortsætte med at udvikle positive relationer mellem samfund, individer og de miljøer, de indgår i. Vi bliver nødt til at opbygge en stor tillid til teknologi ved at skabe fælles regler, innovation og fremgang. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan tilslutte os en bæredygtig og tillidsvækkende brug af teknologi”, afsluttede hun.

Nøgleord

Billeder

Catherine Chen, Senior Vice President og bestyrelsesmedlem i Huawei. Talte ved St. Gallen Symposium d. 7. Maj, 2021.
Catherine Chen, Senior Vice President og bestyrelsesmedlem i Huawei. Talte ved St. Gallen Symposium d. 7. Maj, 2021.
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei høster anerkendelse fra kunderne i international undersøgelse af ny Cloud-løsning til virksomheder28.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med Wifi-produktet ´AirEngine Wi-Fi 6´ og ´CloudEngine 5 Series Switches´ høstede Huawei anerkendelse fra kunderne ved 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, hvor virksomheden modtag to ´Customer´s Choice´ priser for disse to produkter i deres nye cloud-totalløsning ´CloudCampus Solution´.

Ny finsk 5G-sikkerhedslov trådt i kraft – markant anderledes end den danske27.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I forbindelse med den nye, finske 5G-sikkerhedslovgivning har finske myndigheder 19. maj udgivet en liste over kritiske komponenter i 5G-netværkene. Samtidig har loven indført et nyt overvågende rådgivningsorgan for netværkssikkerhed. Ifølge en ny rapport fra det højt respekterede finske advokatfirma Avance, er den finske model et godt bud på ”best-practice” for andre EU-lande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum