Huawei

Huawei bestyrelsesmedlem om grøn omstilling: ”Vi må tænke stort, og arbejde med detaljen”

Del

Huaweis globale kommunikationsdirektør og bestyrelsesmedlem Catherine Chen mener, at brugen af ny teknologi er afgørende for at sikre den grønne omstilling.

“At reducere CO2-udledninger, at spare på strømmen, at vi bruger solenergi; det viser al sammen, at vi gør en dedikeret indsats i kampen mod klimaforandringer. De resulter, vi har opnået, sker kun fordi vores ingeniører og videnskabsmænd er utrættelige, når det kommer til at udvikle nye systemer, der er til fordel for miljøet,”

siger Catherine Chen til en af Italiens største aviser, La Stampa, med henvisning til nogle af de grønne initiativer, som Huawei har søsat i kampen for grøn omstilling.

Eksempelvis har Huawei udviklet forskellige informations- og telekommunikationsløsninger, der er designet til at spare på udledninger i forskellige sektorer. Det er dog ikke det eneste grønne indsatsområde, som virksomheden har.

”Siden 2013 har vi brugt biologiske materiale i en lang række af vores produkter. Vores brug af bio-baseret plastik har alene i 2018 hjulpet Huawei med at reducere vores CO2-udledning med 612 ton, ” siger Catherine Chen.

”De [Huaweis miljøvenlige løsninger og tiltag] er et bevis på den teknologiske udvikling, vi indtil nu har opnået. Vi tror virkeligt på, at ny teknologi skal komme planeten til gode, for vi har jo kun dén ene”, siger Catherine Chen.

Catherine Chen ser dog ikke, at Huawei bare kan læne sig tilbage, når det kommer til at fremme den grønne omstilling – der er lang vej endnu:

”Hos Huawei tror vi på, at hver eneste af de små teknologiske fremskridt, vi gør, bidrager til grøn innovation. Vi må tænke stort, og arbejde med detaljen, ” afslutter hun.

Nøgleord

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum