Huawei

Huawei afholder forum om udfordringer med udrulning af fibernetværk og EU's nye Connectivity Toolbox

Del

Tirsdag d. 11. Maj afholder Huawei forummet ”A Green & Digital Europe With Full-Fibre” for at kaste lys over, hvordan EU hurtigere kan komme i mål med sin ambition om at udrulle fiber- og højhastighedsnetværk i hele EU.

Udover Huaweis Præsident for Optical Business Product Line, Richard Jin, vil en række prominente repræsentanter fra Europa-Kommissionen, Den Europæiske Investeringsbank, interesseorganisationer fra teleindustrien m.m., også bidrage med deres syn på, hvordan man bedst kan nå i mål med at udrulle fiber-bredbånd i hele Europa.

Baggrunden for forummet er nemlig, at medlemslandene i slutningen af marts i år nåede til enighed om at lave en såkaldt EU Connectivity Toolbox, der vil gøre det lettere for operatører i hele EU at udrulle høj-kapacitetsnetværk.

Flere EU-lande er efterhånden kommet bagud EU's målsætning om at udrulle fiber- og højhastighedsnetværk. Årsagen er, at udrulningen af netværkene indtil nu har været en besværlig manøvre, der kræver mange mandetimer, tilladelser og omfattende administrative opgaver.

Derfor er der i telebranchen nu positive forventninger om, at man med EU's nye Connectivity Toolbox kan bruge de guidelines og regelsæt, der ligger i toolboxen, til generelt at gøre højhastighedsnetværk tilgængelige for EU's borgere hurtigere. Det kan ske ved bl.a. at skære ned på omkostninger, øge tempoet på udstedelse af tilladelser, m.m.

Deltagerne på forummet vil kunne få indsigt i, hvordan man kan bruge den nye EU Connectivity Toolbox til at accelerere udrulningen, således at man kan nå i mål hurtigere, og de økonomiske, sociale og miljømæssige fordele ved hurtigere netværk kan mærkes så hurtigt som muligt i medlemslandene.

”Danmark har gjort det rigtig godt i forhold til udrulning af fibernet, som også er en grønnere løsning for konnektivitet. Huawei har gode erfaringer med at udrulle fibernet, og det er værdifuldt for danske aktører at få indblik i, hvad ’best practice’ er under den nye EU Connectivity Toolbox – som vi i øvrige bifalder, at EU's medlemslande er nået til enighed om, ” siger Xukun Ji, VP of Communications hos Huawei Danmark og fortsætter:

”Det er positivt for EU og borgerne, at det nu ser ud til at blive nemmere at udrulle fiber- og højhastighedsnetværk, ” afslutter hun.

Forummet er gratis at deltage i, og tilmelding sker her

Nøgleord

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei høster anerkendelse fra kunderne i international undersøgelse af ny Cloud-løsning til virksomheder28.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med Wifi-produktet ´AirEngine Wi-Fi 6´ og ´CloudEngine 5 Series Switches´ høstede Huawei anerkendelse fra kunderne ved 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, hvor virksomheden modtag to ´Customer´s Choice´ priser for disse to produkter i deres nye cloud-totalløsning ´CloudCampus Solution´.

Ny finsk 5G-sikkerhedslov trådt i kraft – markant anderledes end den danske27.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I forbindelse med den nye, finske 5G-sikkerhedslovgivning har finske myndigheder 19. maj udgivet en liste over kritiske komponenter i 5G-netværkene. Samtidig har loven indført et nyt overvågende rådgivningsorgan for netværkssikkerhed. Ifølge en ny rapport fra det højt respekterede finske advokatfirma Avance, er den finske model et godt bud på ”best-practice” for andre EU-lande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum