Huawei

Huawei afholder event om grøn energi og digitale løsninger under EU Green Week

Del

Torsdag d. 10. juni, 2021, afholder Huawei online-arrangementet ”Green Energy: Digital Solutions for a Sustainable Future” som en del af EU Green Week, der i år har forurening som fokusområde.

 ”Som en af verdens største tech-virksomheder har vi både et stort ansvar, men også muligheder for, at kunne bidrage med grønne løsninger gennem nye digitale teknologier. Derfor glæder Huawei sig til at gå forrest og vise, hvordan man kan lave sådanne løsninger under EU Green Week,” siger Xukun Ji, Vice President of Communications i Danmark.

Huawei har en række nye løsninger, som virksomheden har udstillet i sit nye Huawei Digital Power Innovation and Experience Center. De grønne digitale løsninger er alle eksempler på, hvordan man kan bruge digital innovation til at skabe energibesparende og emissionsreducerende løsninger i forskellige industrier.

Og der er, ifølge Huawei, brug for disse digitale løsninger. Verden begynder langsomt at returnerer til en tilstand, der gradvist mere ligner den, der fandtes, før Covid-19-pandemien gik verden rundt. Det betyder også, at emissionsniveauer igen har udsigt til at stige.

I denne sammenhæng er det af stor betydning for Huawei at se mod Europa, da kontinentet er blevet en global forkæmper inden for løsning af klimaudfordringerne og miljøbeskyttelse. Således sigter de fleste europæiske lande mod nul-emission i 2050. Det gælder også i den private europæiske sektor, hvor mere end halvdelen af alle selskaber i Europa har tilslutter sig ´Science Based Targets´-initativet, der skal hjælpe virksomhederne med at skabe bæredygtig udvikling.

”Som leverandør af telekommunikationsudstyr tror Huawei fuldt og fast på, at telekommunikationsteknologier er vigtige for a skabe en grøn og CO2-neutral udvikling. Derfor står vi sammen med Europa i arbejdet med at skabe en nulemissionsfremtid, og vi glæder os til vores event, ” afslutter Xukun Ji med reference til Huaweis kommende event under EU Green Week.

Nøgleord

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com 

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei høster anerkendelse fra kunderne i international undersøgelse af ny Cloud-løsning til virksomheder28.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med Wifi-produktet ´AirEngine Wi-Fi 6´ og ´CloudEngine 5 Series Switches´ høstede Huawei anerkendelse fra kunderne ved 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, hvor virksomheden modtag to ´Customer´s Choice´ priser for disse to produkter i deres nye cloud-totalløsning ´CloudCampus Solution´.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum