Huawei

Huawei åbner sit største besøgscenter for cybersikkerhed til dato

Del

Onsdag åbnede Huawei sit hidtil største besøgscenter for cybersikkerhed Global Cyber Security and Privacy Protection Transparency Center i Dongguan, Kina. Det skete bl.a. med deltagelse fra de internationale standardorganisationer for telekommunikationsudstyr GSMA og The British Standards Institution.

Ken Hu, Huaweis Rotating Chairman, taler ved åbningen af Huaweis nye besøgscenter for cybersikkerhed, ” Global Cyber Security and Privacy Protection Transparency Center” i Dongguan, Kina.
Ken Hu, Huaweis Rotating Chairman, taler ved åbningen af Huaweis nye besøgscenter for cybersikkerhed, ” Global Cyber Security and Privacy Protection Transparency Center” i Dongguan, Kina.

"Cybersikkerhed er vigtigere end nogensinde, ” sagde Ken Hu, Huaweis Rotating Chairman, i forbindelse med åbningen af det nye besøgscenter for cybersikkerhed.

”Som industri, er vi nødt til at samarbejde for at dele erfaring om ´best practice´, og opbygge vores kollektive færdigheder inden for governance, standardisering, teknologi og verificering. Vi bliver nødt til at give både befolkningen og lovgivere en årsag til at stole på sikkerheden i de produkter og services, som de benytter dagligt. Sammen kan vi ramme den rigtige balance mellem sikkerhed og udvikling i en verden, der bliver mere digitaliseret, ” sagde han.

Som en del af åbningen af det nye besøgscenter om cybersikkerhed udgav Huawei for første gang også en såkaldt ”baseline” for sikkerheden i virksomhedens produkter. Det giver aktører i telekommunikationsindustrien adgang til at inspicere fundamentet for cybersikkerhed og relaterede arbejdsgange i relation til Huaweis produkter.

”Det er første gang, vi har delt vores sikkerhedsfundament med hele industrien og ikke bare kerneleverandører, ” sagde Sean Yang, Director for Huawei's Global Cyber Security and Privacy Protection Office.

”Vi ønsker at invitere alle aktører inklusiv kunder, lovgivere, standardorganisationer, teknologileverandører og testing-organisationer til at diskutere og arbejde på fundamentet for cybersikkerhed. Sammen kan vi skabe bedre sikkerhed i produkterne på tværs af industrien,” fortsatte han.

”Hos Huawei er cybersikkerhed vores topprioritet. Vi deler ansvaret med vores kunder for at sikre, at udstyret er sikkert at bruge, ” sagde Ken Hu og forsatte:

“Dette er resultatet af kontinuerlig investering i arbejdsprocesser relateret til cybersikkerhed. Vi har i øjeblikket mere end 3000 ansatte, der arbejder med forskning og udvikling i cybersikkerhed, og 5% af vores investering i forskning og udvikling er rettet mod sikkerheden i vores produkter. ”

Netop for at sikre en fælles international tilgang til cybersikkerhed i telekommunikationsindustrien har organisationer som GSMA og 3GPP i årevis arbejdet tæt sammen med aktører i industrien for at promovere standarderne ”NESAS Security Assurance Specifactions”, samt udstedt uafhængige certificeringer. Disse standardiseringsmæssige ”baselines” er bredt accepteret i telekommunikationsindustrien, og spiller en vigtig rolle i udviklingen og verificering af sikre netværk. Bl.a. opnåede Huawei i januar sidste år som den første 5G-leverandør i verden sikkerhedsgodkendelse fra begge organisationer for sit 5G-udstyr.

Det nye cybersikkerhedscenter er skabt til at demonstrere Huaweis cybersikkerhedsløsninger, erfaringsdele, facilitere kommunikation og fælles innovation samt at teste og verificere. Centret er åbent for lovgivere, uafhængige organisationer, som tester telekommunikationsudstyr, standardorganisationer så vel som Huaweis kunder, partnere og leverandører. Åbningen af centret møder således opbakning fra Mats Granryd, direktør for GSMA, som er en af verdens største standardiseringsorganisationer for telekommunikationsudstyr:

”Den fortsatte leverance af eksisterende og nye services på 5G-området vil være meget afhængig af den ´connectivity´, som leveres af mobile netværk, som til gengæld er afhængig af sikker og pålidelig teknologi, ” sagde han ifm. åbningen af centret, og fortsatte:

”Initiativer, så som GSMAs 5G Cybersecurity Knowledge Bank, er designet til at hjælpe aktører med at forstå og navigere i netværksrisici. NESAS, som er et sikkerhedsframework, der omfavner hele industrien, er designet til at facilitere forbedringer i netværksudstyrssikkerked på tværs af sektoren. ”

”Cybersikkerhed er et fælles ansvar, ” konkluderede Ken Hu i sin åbningstale ifm. med åbningen af det nye center, og fortsatte med en afsluttende kommentar:

”Regeringer, standardorganisationer og teknologileverandører er nødt til at arbejde tættere sammen for at udvikle en fælles forståelse af udfordringerne med cybersikkerhed. Dette bliver nødt til at være en international indsats. Vi er nødt til at sætte fælles mål, at fordel ansvar og at arbejde tættere sammen for at bygge et troværdigt digitalt miljø, som imødegår de udfordringer, vi har både i dag og i morgen, ” sagde han.

Nøgleord

Kontakter

Xukun JiHuawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department

Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.

xukun.ji@huawei.com

Billeder

Ken Hu, Huaweis Rotating Chairman, taler ved åbningen af Huaweis nye besøgscenter for cybersikkerhed, ” Global Cyber Security and Privacy Protection Transparency Center” i Dongguan, Kina.
Ken Hu, Huaweis Rotating Chairman, taler ved åbningen af Huaweis nye besøgscenter for cybersikkerhed, ” Global Cyber Security and Privacy Protection Transparency Center” i Dongguan, Kina.
Download
Et smugkig på Huaweis nye besøgscenter om cybersikkerhed i Dongguan, Kina.
Et smugkig på Huaweis nye besøgscenter om cybersikkerhed i Dongguan, Kina.
Download

Information om Huawei

Huawei
Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Du kan downloade Huawei Product Cyber Security Baseline her.

For spørgsmål, kontakt venligst Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development at Huawei Technologies Denmark, Xukun Ji: xukun.ji@huawei.com

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

Huawei høster anerkendelse fra kunderne i international undersøgelse af ny Cloud-løsning til virksomheder28.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med Wifi-produktet ´AirEngine Wi-Fi 6´ og ´CloudEngine 5 Series Switches´ høstede Huawei anerkendelse fra kunderne ved 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, hvor virksomheden modtag to ´Customer´s Choice´ priser for disse to produkter i deres nye cloud-totalløsning ´CloudCampus Solution´.

Ny finsk 5G-sikkerhedslov trådt i kraft – markant anderledes end den danske27.5.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

I forbindelse med den nye, finske 5G-sikkerhedslovgivning har finske myndigheder 19. maj udgivet en liste over kritiske komponenter i 5G-netværkene. Samtidig har loven indført et nyt overvågende rådgivningsorgan for netværkssikkerhed. Ifølge en ny rapport fra det højt respekterede finske advokatfirma Avance, er den finske model et godt bud på ”best-practice” for andre EU-lande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum