Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Hardcore humoristisk teater om at være fanget i et alkoholmisbrug

Del

Gæstespil med Teater Momentum, Odense, i samarbejde med Sort/Hvid, København. Tirsdag den 19. april kl. 19.00 på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Foto: Emilia Therese
Foto: Emilia Therese

Anmelderrost gæstespil tager favntag med Danmarks uofficielle nationalsport: alkoholisme. Med titlen Det der drikker, skabt og spillet af skuespiller Olaf Højgaard, opføres forestillingen tirsdag den 19. april kl. 19.00 på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret.

”Alkoholisme har mange ansigter. Det er ikke bare et stakkels fortabt menneske, der sidder og sumper på en bænk. Det er også en kæmpe fest, noget vi samler os om. Med ”Det der drikker” kommer vi hele vejen gennem rejsen med en alkoholiker. Man må græde med en alkoholiker, men må man også grine af en alkoholiker og den fest han/hun har gang i? Og hvad er grænsen mellem et almindeligt usundt forbrug og alkoholisme?” – Olaf Højgaard.

Det der drikker går uden berøringsangst lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen. Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende.

Forestillingen er støttet af Turnénetværket under Statens Kunstfond og finder sted i samarbejde med Nordvestjysk Teaterforening og Musikteatret Holstebro.

Læs mere og køb billetter på: https://odinteatret.dk/calendar/det-der-drikker-gaestespil/

Forestillingen varer 75 min.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Emilia Therese
Foto: Emilia Therese
Download
Foto: Emilia Therese
Foto: Emilia Therese
Download

Links

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Med poesien som fortolker af verden9.5.2022 13:31:25 CEST | Pressemeddelelse

"Den poetiske løsning" er titlen på en dansk-italiensk multiforestilling, og samtidigt en hyldest til den italienske digter Valerio Magrelli, med digtoplæsning, levende jazzmusik, optræden og meget mere. Valerio Magrelli er en af Italiens mest anerkendte, nulevende forfattere. Multiforestillingen er blevet til gennem et samarbejde mellem Poesi på en torsdag i Holstebro og Associazione Culturale Appercezioni fra Rom, Italien.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum