Guldborgsund Kommune

Har du talent?

Del

Danmarks første talentlinje for revy søger unge talenter i alderen 15-25 år. De første ansøgninger er modtaget, men det er endnu ikke for sent at sende din afsted.

Foto: Hauerslev Film
Foto: Hauerslev Film

Blandt de første ansøgere er Luna Engel Friberg 20 år fra Nakskov, hun fortæller:

”Det er en rigtig god idé at lave en revyskole. Det er et godt koncept. I revyen kan du tage lidt pis på alt det alvorlige, det er en god egenskab at bruge. Jeg har søgt ind, fordi det kunne være en rigtig god oplevelse for mig selv og meget lærerigt. Jeg har spillet teater i mange år, og revy har ikke været den spillestil, jeg har spillet mest, så det er en god mulighed for at udvikle sig. Hvis jeg kommer ind, forventer jeg at udvikle mig lære mere om, hvad revyen kan.”

Inden 12 unge talenter kan starte på Guldborgsund Revyskole i september 2020, skal de gennem en optagelsesprøve d. 22. maj.

Leder af talentlinjen på Guldborgsund Revyskole, Flemming Krøll fortæller:

”Optagelsesprøven skal give os et fingerpeg om hvad det er for nogle unge mennesker der har søgt ind. Vi leder efter mennesker der føler sig hjemme på en scene og som kan lide at underholde. I revyens verden er det fx vigtigt at man som skuespiller kan skifte karakter imens man klæder om. Endvidere kræver det at være revyskuespiller at man skal kunne synge og bevæge kroppen på en hensigtsmæssig måde. Mærker vi ben i næsen og ”funny-bones”, så tror jeg på vi finder Danmarks nye revytalenter."

Nykøbing Falster Revyen har som landets næststørste revy trukket publikum fra hele landet med udsolgte forestillinger år efter år. Flemming Krøll, forhenværende og mangeårig direktør for Nykøbing Falster Revyen, vil stå i spidsen for talentlinjens nye generation af unge revytalenter. Underviserteamet består blandt andre af Mick Øgendahl og Henrik Lykkegaard.

Ønsker du at blive optaget på Guldborgsund Revyskole, skal du sende din ansøgning senest 17. maj og kunne deltage i optagelsesprøven d. 22. maj.

Kontakter

Flemming Krøll, leder af Guldborgsund Revyskole
E-mail: revyskolen@guldborgsund.dk

Billeder

Foto: Hauerslev Film
Foto: Hauerslev Film
Download

Links

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Vi har de kommende fængselsbetjente – nu mangler vi bare uddannelsen14.6.2021 13:08:14 CEST | Pressemeddelelse

Udfordringen omkring en årelang mangel på fængselsbetjente, og et deraf stort pres på landets fængsler vil kommunerne Guldborgsund, Lolland og Vordingborg nu gerne være med til at løse. I en fælles henvendelse til landets justitsminister foreslår de tre borgmestre at fængselsbetjent-uddannelsen placeres i Nykøbing Falster, hvor der er adgang til relevante studerende. Én af byens uddannelsesinstitutioner står allerede klar til at åbne dørene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum