Gør det svært for tyveknægte – øg sikkerheden med Securitas

Del
Forebyg indbrud og tyveri i din virksomhedsbygninger med alarmsystemer og videoovervågning. Indbrud kan ske efter lukketid, men de kan også ske ved højlys dag – det sidste er bl.a. detailbutikker meget opmærksomme på. I begge situationer giver det mening at få en form for videoovervågning til identificering og dokumentering.
Photo by Bernard Hermant on Unsplash.
Photo by Bernard Hermant on Unsplash.

Find videoovervågning, der sender live til alarmcentralen

Hos Securitas kan du finde videoovervågning til din virksomhed, der spiller sammen med dit firmas alarmsystem og sender video direkte til alarmcentralen, hvor der sidder operatører, som kan følge med i tyvens adfærd live og via højttalere råbe ham an. Selvom det ikke er alle tyve, der bliver nervøse, når de får at vide, nogen ser med, vil nogle tyve måske genoverveje længden af deres rov.

Skaf et mangefacetteret alarmsystem til firmaet

Securitas leverer selvfølgelig også selve alarmsystemet, som videoovervågningen er integreret med, og ved at abonnere på en af deres alarmpakker kan du få videoovervågning, fotodetektorer og fri vagtudrykning på én gang. Hvad alarmsystemet angår, kan det pointeres, at det kan mere end at slå alarm ved brud på glas eller give lyd fra sig, hvis døre står åbne – det kan også kobles til tågesikring.

Har du råd til en fastvagt? Så giver det mening at få én

Som sagt kan tyverier også forekomme inden for åbnings-/kontortider – i sådan en situation kan det (hvis du har råd til det) give mening at have en fastvagt til stede på virksomhedens matrikel. Sådan én kan nemlig træde til øjeblikkeligt, hvis en tyv bliver taget på fersk gerning af personalet og vælger at blive aggressiv og evt. voldelig, så det lige pludselig ikke længere er tyveri, men røveri vi taler om.

Ønsker du at gøre tyveri sværere for tyveknægte? Kontakt Securitas.

Billeder

Photo by Bernard Hermant on Unsplash.
Photo by Bernard Hermant on Unsplash.
Download

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Rasmus Bjerg er lyseslukker for Nettopower9.3.2023 08:21:08 CET | Pressemeddelelse

Det landsdækkende elselskab, Nettopower, har for nyligt indgået et samarbejde med skuespiller Rasmus Bjerg. Han er ansigtet på ”Lyseslukkeren”, der både ruller over skærmen i TV og på sociale medier. I den humoristiske reklame er tændte stikkontakter det rene frås, og familiefar Bjerg slukker for alt fra støvsuger til TV i sin jagt på at spare på elregningen. Siden 2012 har Nettopower brandet sig selv som en prisvenlig elleverandør, der hjælper forbrugere til at spare penge på strømmen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum