EjendomDanmark

Godt med en plan - skuffende at centrene fortsat må vente

Del

Det giver klarhed, at der er kommet en plan for genåbning. Men det er uforståeligt, at centerbutikkerne fortsat skal være lukkede.

Det er grundlæggende godt, at et bredt flertal i Folketinget nu er enige om en genåbning, mener EjendomDanmark; organisationen for den danske ejendomsbranche. Men rosen er ikke entydig.

”Det er uforståeligt for os, at shoppingcentrene ikke kan åbne tidligere og dermed være med til at sprede påskehandelen på en kontrolleret og sikker måde,” siger adm. direktør Jannick Nytoft.

Han påpeger, at butikkerne i centrene er hårdt trængte, og de derfor ville have fået stor nytte af en hurtigere mulighed for at genåbne. 

Økonomisk oprydningsarbejde

I stedet er politikerne blevet enige om at skelne mellem centre på under 15.000 m2, som må åbne den 13. april, mens de større centre kan følge trop den 21. april.

”Vi håber, at genåbningen sker i dialog med virkeligheden – så vi kan få økonomien i store og små butikker i gang igen. Der forestår samtidig et gigantisk økonomisk oprydningsarbejde efter det sidste år. Vi skal have gang i erhvervslivets vækst og den opgave skal vi allerede begynde at drøfte nu,” siger Jannick Nytoft.

Kontakter

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Organisationen repræsenterer ca. 85% af det professionelle ejendomsmarked med over 100.000 medarbejdere og en omsætning på knap 100 mia. kroner. Medlemmerne er blandt andre pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum