Gefion Group A/S

Gefion Group udvider samarbejdet med Collector Bank

Del

Gefion Group har indgået en stor refinansieringsaftale med svenske Collector Bank AB om opførelsen af 23.200 m2 på Engvej på Amager. Collector Bank har tidligere ydet byggefinansiering af projektet, som omfatter 653 private og almene ungdoms- og studieboliger, et supermarked, et fitnesscenter, en privat børnehave og en café. Finansieringen giver Gefion Group mulighed for at indløse tidligere udstedte obligationslån m.v., så Collector Bank fremadrettet vil være eneste finansielle långiver i projektet.

Visualisering af Gefion Groups projekt på Engvej.
Visualisering af Gefion Groups projekt på Engvej.

Gefion har indgået en finansieringsaftale med Collector Bank på gensidigt attraktive vilkår. Finansieringen ydes primært i forhold til Gefion Groups ejendomsprojekt på Engvej, som allerede er solgt og bliver overdraget til køber i to etaper i 2021 og 2022. Med den nye lånefinansiering fra Collector Bank får Gefion Group både mulighed for at optimere sin finansiering af Engvejprojektet samt at gå økonomisk styrket ind i nye udviklingsprojekter.

Låneaftalen består af en kreditramme op til DKK 700 mio., der kan anvendes til byggefinansiering, refinansiering af eksisterende lån samt delvist til finansiering af andre Gefion-projekter.

Thomas W. Færch, adm. direktør i Gefion Group, er glad for det nye finansieringssamarbejde:

“Vi er både glade og stolte over, at have opnået så stor finansiering fra Collector Bank. Vi har et godt samarbejde med Collector Bank, og vi sætter stor pris på den anerkendelse Collector Bank har vist os ved at yde dette lån til os.”

Hos Collector Bank, er der flere årsager til engagementet, men særligt har Peter Toftager, Collector Bank, bemærket Gefion Groups evne til at udvikle og opføre spændende projekter, og ikke mindst at kunne sælge dem videre til danske og udenlandske investorer:

”Collector Bank kender det danske ejendomsmarked rigtig godt, og vi ser derfor gode muligheder i at yde finansiering til en større og professionel udvikler som Gefion Group, der har bevist en stærk evne til at styre udviklingsprojekter sikkert i mål. Projektet på Engvej er et gennemtænkt boligprojekt med en unik beliggenhed lige ved en metrostation. Projektet er allerede solgt til en børsnoteret svensk ejendomsinvestor, og udlejningen af boligerne er rigtigt godt undervejs. Alt i alt et godt udgangspunkt for en finansiering.”

Gefion Groups projekt på Engvej forventes færdigbygget og overdraget til køberne, Studentbostäder i Sverige AB, i august 2021 og april 2022.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Visualisering af Gefion Groups projekt på Engvej.
Visualisering af Gefion Groups projekt på Engvej.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel26.4.2021 19:22:55 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum