Gefion Group A/S

Gefion Group sælger ikonisk ejendom

Del
Gefion Group har netop solgt Store Kongensgade 100 til abrdn plc (det tidligere Aberdeen Standard Investments). Den prominente adresse husede i over 30 år Københavns Politis station 2, men nu har Gefion Group gennemrenoveret og ombygget ejendommen til 72 moderne cityboliger med butiksfaciliteter i stueetagen.
Store Kongensgade 100 består af 72 cityboliger med butiksfaciliteter i stueetagen.
Store Kongensgade 100 består af 72 cityboliger med butiksfaciliteter i stueetagen.

Store Kongensgade har fået et løft

Den gamle politistation beliggende på Store Kongensgade 100 blev opført i 1968 blandt gadens historiske palæer og herskabelige ejendomme. Politistationen har op gennem tiden været kendt af de fleste, fordi den har skilt sig ud fra gadens prominente facader. Efter Gefion Groups gennemgribende ombygning af Store Kongensgade 100, er ejendommens udtryk fuldkommen forandret og tilpasset gadens mondæne stil. Ejendommens nye kobberfarvede facade matcher således Store Kongensgades andre facader, samtidig med at de nye fuldt udlejede boliger og SPAR supermarkedet er med til at bringe liv i denne del af gaden.

Politistation er blevet til eftertragtede lejeboliger

Lige siden Gefion Group startede udlejningen af de 72 nye cityboliger har der været stor interesse for lejeboligerne. Ejendommen var derfor fuldt udlejet da den stod parat til indflytning. Den centrale placering er naturligvis et stort trækplaster, men ejendomsfaciliteter såsom fællesrum og det store rolige gårdrum med fælles træterrasser og siddemiljøer, har yderligere været med til at gøre lejeboligerne eftertragtede. De fleste lejeboliger har desuden egen altan, hvilket er helt unikt for en citybolig. Stueetagen er udlejet til SPAR supermarkedskæden, som har indrettet et meget flot og eksklusivt supermarked med delikatesseafdeling, vinafdeling og bageri.

”Da vi købte den gamle politistation på Store Kongensgade 100, var vi overbeviste om, at vi kunne skabe en flot ejendom, som ville klæde den prominente gade, og at vi ville kunne bringe liv i ejendommen til glæde for de nye beboere både i ejendommen og i Frederiksstaden. Når vi går forbi ejendommen i dag og kigger på det færdige resultat, er vi virkelig stolte. Den gamle og triste politistation er blevet til et lyspunkt i gadebilledet. Der har været rift og boligerne og vi kunne meget hurtigt melde fuldt udlejet. Vi er glade for at sælge en så unik og ikonisk ejendom videre til abrdn plc, som vi ser som en meget seriøs aktør og ejendomsinvestor.” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group

Abrdn plc udtaler:

“Beliggenheden på den prominente gade og ejendommens høje kvalitet taler for sig selv. Vi er sikre på, at denne ejendom med lejligheder i høj kvalitet og et supermarked, vil fuldende og medvirke til at diversificere vores Aberdeen Property Nordic Fund I portfolio” siger Henry Bispinck MRICS, Fund Manager, abrdn.

Gefion Group har i salget af Store Kongensgade 100 være rådgivet af CBRE og Bruun & Hjejle mens STAD har forestået udlejningen af boligerne. abrdn har været rådgivet af DEAS Asset Management, COWI, EY og DLA Piper.

Fakta om Store Kongensgade 100:

Areal: 3.200 m2

Antal boliger: 72 studios (1 til 2-værelses lejeboliger)

Butiksfacilitet: Udlejet til Supermarked (SPAR)

Pressekontakt Gefion Group:

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Pressekontakt abrdn plc:

Henry Bispinck, Fund Manager, henry.bispinck@abrdn.com, phone +49 69 7680720

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Store Kongensgade 100 består af 72 cityboliger med butiksfaciliteter i stueetagen.
Store Kongensgade 100 består af 72 cityboliger med butiksfaciliteter i stueetagen.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye