Gefion Group A/S

Gefion Group sætter skub i nyt ambitiøst projekt i Køge Nord

Del
Gefion Group har indgået en købsaftale om et større boligområde ved Køge Nord Station, som Køge Kommune netop har igangsat lokalplanlægningen for. Gefion Group sætter derfor skub i udviklingen af det nye ambitiøse boligområde ved Køge Nord Station med 385 familie- og studieboliger samt erhverv.

Det er en ny beslutning i Køge Kommune, om udarbejdelse af en ny lokalplan for et større område med blandede byfunktioner ved Køge Nord Station, som har sat skub i Gefion Groups planer om at udvikle et stort boligområde ved Køge Nord Station. Gefion Group indgik købsaftalen i starten af 2022, og allerede nu udarbejder Køge Kommune lokalplan for projektområdet.

Gefion Groups nye projekt, Køge Nord, forventes at omfatte 385 lejeboliger fordelt med 240 familieboliger og 145 studieboliger samt erhverv. I udviklingen af området sættes der fokus på at skabe en attraktiv bebyggelse med nærhed til skov, natur og gode forhold for fællesskaber. Det vil blive en bæredygtig og mangfoldig bydel. Der er tale om boligejendomme på 3 til 7 etager. Udover nærheden til den nye Køge Nord Station er beliggenheden for det nye projekt ideel både i forhold til Køge Campus, det nye super sygehus i Køge samt Køge By.

”Vi er rigtig glade for, at Køge Kommune tager boligområdet Køge Nord med i deres lokalplanslægning allerede nu. Derfor har vi også sat fart på vores udvikling af det nye boligprojekt, så vi er parat til at gå i jorden, så snart lokalplanen er godkendt. Vores nye Køge Nord boligprojekt giver rigtig meget mening både i forhold til Køges udvikling og den nye Køge Nord Station. Boligerne, som vi ønsker at udvikle, forventer vi bliver i et prisleje, hvor de fleste kan være med.” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

Fakta om Køge Nord:

Areal: 25.000 m2 boliger og 3.000 m2 erhverv

Boliger: 240 familieboliger og 145 studieboliger

Arkitekt: Sweco Architects

Certificering: DGNB Guld

Status: Lokalplan under udarbejdelse

Nøgleord

Billeder

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye