Gefion Group A/S

Gefion Group styrker organisationen med to nyansættelser

Del
Gefion Group har pr. 1. maj ansat Mai-Britt Hansen, som senior projektudviklingschef og Julie Elling, som advokat. Der er tale om nyoprettede stillinger, som skal styrke henholdsvis Gefion Groups projektudviklingsafdeling og juridiske afdeling. Udvidelsen af organisationen sker på baggrund af, at Gefion Group har øget pipelinen af nye udviklingsprojekter.
På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (tv) og Mai-Britt Hansen (th)
På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (tv) og Mai-Britt Hansen (th)

Gefion Group har gennem de sidste par år solgt en del færdigudviklede projekter, og der arbejdes derfor på mange nye udviklingsprojekter. For at sikre udviklingskompetencer til de mange nye projekter styrker Gefion Group nu organisationen med to nye medarbejdere, som sammen med resten af Gefion Groups team skal være med til at styre og udvikle de nye projekter.

Mai-Britt Hansen bliver som senior projektudvikler en del af Gefion Groups udviklingsteam, som står bag flere kollegiebyggerier i Københavnsområdet, et større nyopført boligområde langs Amager Strandvej, Rødovre Port med over 500 boliger samt en række konverteringsprojekter i indre København og omegn. Mai-Britt bliver hos Gefion Group ansvarlig for en række nye udviklingsprojekter samtidig med, at hun skal indgå i due-diligence-/undersøgelsesprocesser på nye projektmuligheder. Mai-Britt kommer senest fra NPV og var på Ung i Ejendom Talentlisten 2021.

Julie Elling bliver intern advokat i Gefion Groups juridiske afdeling, som spiller en stor og integreret rolle i alt, hvad Gefion Group foretager sig. Julie skal fremadrettet håndtere juridiske aspekter i Gefion Groups ejendomsprojekter. Hun har senest arbejdet 2,5 år hos Accura Advokatpartnerselskab, hvor hun har arbejdet med ejendomstransaktioner for danske og internationale klienter.

”Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere som Mai-Britt og Julie, så vi fortsat kan øge Gefion Groups vækst i forhold til nye udviklingsopgaver. Vi har været gode til at udvikle, bygge og udleje attraktive projekter, og det vil vi fortsætte med. Vi har en stor pipeline af nye projekter, som vi arbejder med, og derfor er det dejligt, at vi kan fastholde og tiltrække branchens bedste medarbejdere.” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (tv) og Mai-Britt Hansen (th)
På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (tv) og Mai-Britt Hansen (th)
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye