Gefion Group A/S

Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam

Del

Pr. 1 juni starter Jeppe Erikstrup Møller, 43 år, i Gefion Group som projektudviklingschef. Jeppe kommer fra DSB Ejendomme, hvor han siden starten af 2018 har arbejdet for den midlertidige udvikling af Jernbanebyen.

Ny projektudviklingschef
Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam med Jeppe Erikstrup Møller. Jeppe er ansat pr. 1 juni som projektudviklingschef i Gefion Group. Han vil i sit arbejde have særlig fokus på udvikling af kommune- og lokalplaner. Han er uddannet byplanlægger fra Københavns Universitet og har kommunal erfaring som byplanlægger og -udvikler. Jeppe har senest arbejdet med ejendomsudvikling hos DSB Ejendomme, hvor han blandt andet var ansvarlig for DSB ejendommes indsats for at aktivere stationsbygninger i hele landet. Jeppe har 12 års kommunal erfaring som byplanlægger og – udvikler. Han har haft eget rådgivningsfirma med primært fokus på rådgivning om planforhold og udviklingspotentialer.

Gefion Group har sat gang i mange udviklingsprojekter
Gefion Group har de sidste måneder solgt og færdiggjort en del projekter, og derfor er der sat turbo på udviklingen af nye ejendomsprojekter. Med Jeppe Erikstrup Møller ombord bliver Gefion Groups projektudviklingsteam styrket med flere og nye kompetencer.

”Vi glæder os til, at Jeppe bliver en del af Gefion. Han kommer med mange års erfaring indenfor udvikling af kommune- og lokalplaner. Med Jeppe i vores projektudviklingsteam har vi et stærkt team til vores nye udviklingsopgaver.” siger Thomas Færch, adm. direktør, Gefion Group.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel26.4.2021 19:22:55 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum