Gefion Group A/S

Gefion Group sælger studieboligprojekt

Del

Gefion Group har netop solgt Oliebladsgade 8 på Amager til en dansk investor efter at have fået et attraktiv købstilbud. Den danske investor vil gennemføre det planlagte studieboligprojekt, som Gefion Group har udviklet og opnået byggetilladelse på. Salget medfører, at obligationer udstedt til køb af ejendommen indfries fuldt ud, og at Gefion Group opnår en meget positiv fortjeneste.

Visualisering af det færdige studieboligprojekt, som netop er solgt
Visualisering af det færdige studieboligprojekt, som netop er solgt

Gefion Group købte i 2018 ejendommen på Oliebladsgade 8, som blev opført i 1941 og var oprindeligt arkiv for Handelsbanken som senere blev til Amagerbank. Ejendommen har i flere år stået tom til stor ærgrelse for de nære beboere, og derfor skabte det glæde, at Gefion Group købte ejendommen.De sidste to år er blevet brugt på at udvikle et studieboligprojekt for ejendommen, og i januar 2020 gav Københavns Kommune byggetilladelse til projektet. Gefion Group har netop solgt hele projektet efter at have fået et attraktiv købstilbud fra en dansk investor, som ønsker at gennemføre studieboligprojektet.

Gefion Group har udviklet 7 studieboligprojekter i Københavns området, og er efterhånden meget erfaren i at udvikle studieboliger. Studieboligprojektet på Oliebladsgade bliver en attraktiv studieboligejendom med lyse og moderne studieboliger med eget køkken og bad og fælles lounge arealer med dobbelt højde til loftet med dejlige lysindfald. Studieboligerne får yderligere adgang til en større tagterrasse. Omkring ejendommen bliver grunden omdannet til en hyggelig have med havemøbler placeret på græsarealerne med skyggerum fra større træer ud mod gaderummet. Derudover bliver der etableret parkering for cykler og biler.

Det er ikke tilfældigt, at ejendommen bliver omdannet til studieboliger. Både beliggenheden til diverse uddannelsesinstitutioner i København samt nærheden til metrostation, caféliv, fitness, indkøb og shopping er ideelt for studerende. Ejendommen ligger blot 300 meter til nærmeste metrostation og 100 meter til Amagerbrogade. Kvarteret omkring ejendommen byder både på den meget flotte Sundby Kirke og dens tilhørende præsteboliger samt mere stringent karrébebyggelse.

”Oliebladsgade 8 har været et rigtigt spændende projekt for os at udvikle til studieboliger. Det er jo ikke hver dag, man får lov til at udvikle et tidligere bankarkiv til noget helt andet. Ejendommen har sjovt nok vist sig, at den egner sig usædvanlig godt til studieboliger, som til forskel fra så mange andre studieboliger, får studieboligerne på Oliebladsgade højt til loftet samt en stor tagterrasse med flot udsigt.

Det glæder os også rigtig meget, at vi har fået et så attraktivt købstilbud, så vi både kan indfri vores obligationslån og samtidig opnå en pæn fortjeneste på salget” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Fakta om studieprojektet på Oliebladsgade 8:

Samlet areal: 2.782 m2

Type: Studieboliger

Antal boliger: 84

Købt: 2018

Solgt: 2020

Byggetilladelse: Ja

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Visualisering af det færdige studieboligprojekt, som netop er solgt
Visualisering af det færdige studieboligprojekt, som netop er solgt
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond13.2.2020 10:31:23 CETPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsarea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum