Gefion Group A/S

Gefion Group sælger nyopført kollegie i København

Del

Som følge af den store mangel på studieboliger i København har Gefion Group opført en række kollegier i Københavnsområdet. Senest har Gefion Group udviklet, opført og udlejet et kollegie tæt på Fuglebakken Station - derfor navnet, Gefion Fuglebakkekollegiet. Kollegiet har 143 lyse og moderne studieboliger og er solgt til en gruppe investorer.

Gefion Fuglebakkekollegiet blev færdigt i december 2019, hvor de studerende samtidigt flyttede ind.
Gefion Fuglebakkekollegiet blev færdigt i december 2019, hvor de studerende samtidigt flyttede ind.

Hvert år til studiestart kan man læse i medierne, at København mangler flere tusinde studieboliger, og selvom der bliver bygget mange studieboliger rundt om i København, så er det slet ikke nok. Derfor står Gefion Group bag 7 kollegier, som enten er under opførelse, er opført eller er udlejet.

Det netop solgte kollegie, Gefion Fuglebakkekollegiet, er beliggende i Københavns Nordvestkvarter tæt på de fleste uddannelsesinstitutioner i København. Fra studieboligerne er der omkring 2 km til henholdsvis Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg, Københavns Universitet, Panum Instituttet og mellem 2-5 km til Københavns Universitets øvrige fakulteter. Og hvis de studerende benytter offentlig transport, er Fuglebakken Station next door og blot et stop til Cityringen.

Gefion Fuglebakkekollegiet er nabo til områdets historiske vandværk, som nu er ombygget til et levende hus med café, restaurant og mødefaciliteter. Vandværket er i princippet et moderne forsamlingshus, som er med til at skabe liv i området. Københavns Nordvestkvarter har generelt de sidste 5 år udviklet sig til et hipt og attraktivt område, som mange unge og kreative har valgt at flytte til.

Gefion Fuglebakkekollegiet har 71 studieboliger og 72 værelser beliggende i 18 delelejligheder – alle med eget køkken og bad og højhastighedsinternet. Studieboligerne er på 35-48 m2 og delelejlighederne er på 93-98 m2. Derudover er der 7 opholdsrum med fælleskøkken, hvor de studerende kan mødes eller lave fællesarrangementer.

”Vi oplever stor interesse for vores studieboligprojekter både fra studerende, som vil leje sig ind på kollegierne og fra investorer, som ønsker at investere i udlejningsejendomme, og samtidig gøre en forskel ved at bidrage til at afhjælpe den store mangel på studieboliger i København.” udtaler Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Udover Gefion Fuglebakkekollegiet er Gefion Group ved at konvertere en tidligere erhvervsejendom i Ballerup til 262 studieboliger. Ballerup har de seneste par år tiltrukket mange studerende pga. flere uddannelsesinstitutioner, men antallet af studieboliger er ikke fulgt med.

På Engvej på Amager, klos op ad Femøren Metro Station, konverteres en tidligere erhvervsejendom til blandt andet 287 studieboliger og 75 almene studieboliger.

Ved Hans Knudsens Plads på Østerbro opføres Gefion Ryparkenkollegiet med 133 studieboliger med planlagt indflytning til sommer.

Derudover ombygges den tidligere politistation i Store Kongensgade i København til 72 studieboliger. Og Ved Stadsgraven opføres 40 dele-lejligheder til op mod 150 studerende, som allerede er solgt til DIS. I 2018 opførte og solgte Gefion Group Tobakskollegiet med 175 studieboliger til en række investorer.

Fakta om Gefion Fuglebakkekollegiet:

Boligform: Studieboliger til leje
Lejlighedstyper: Studieboliger og værelser i studielejligheder
Boligstørrelse (BBR): Studieboligerne er 35-48 m2, delelejlighederne er på 93-98 m2
Beboelsesareal (BBR): 4.267 m2
Arkitekt: SKALA Arkitekter
Bygherre: Gefion Group A/S

Kontakter

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Billeder

Gefion Fuglebakkekollegiet blev færdigt i december 2019, hvor de studerende samtidigt flyttede ind.
Gefion Fuglebakkekollegiet blev færdigt i december 2019, hvor de studerende samtidigt flyttede ind.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel26.4.2021 19:22:55 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum