Gefion Group A/S

Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond

Del
Erhvervsejendom på Amager Strandvej er blevet solgt til tysk fond.
Erhvervsejendom på Amager Strandvej er blevet solgt til tysk fond.

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe.


Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området.


Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsareal. I april 2019 flyttede Ordnung Office Hotel ind på knap 1.900 m2. Derudover arbejdes der på at etablere en privat daginstitution med både vuggestue, børnehave og udflytterbørnehave. Der er yderligere planer om at etablere et stort fitnesscenter. Alt sammen faciliteter, som vil skabe et godt nærmiljø til de mange kommende beboere, der indenfor cirka et års tid, skal flytte ind i de 300 boliger, som Gefion Group er ved at opføre i området.


“Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi en stigende interesse for området fra både inden og udenlandske investorer. Salget af ejendommen til Quadoro er sket i samarbejde med NCAP, RED Cushman Wakefield, Accura og Bruun & Hjejle” siger Thomas Færch, CEO i Gefion  Group A/S.

Fakta om ejendommen:
Areal (BBR): 9.300 m2 fordelt på fire etager
Grundareal: 11.923 m2
Bygget: 1951, udvidet 1990
Parkeringspladser: 74 stk

Kontakter

Thomas Færch, CEO, Gefion Group, twf@gefiongroup.com, tlf. 20201941

Billeder

Erhvervsejendom på Amager Strandvej er blevet solgt til tysk fond.
Erhvervsejendom på Amager Strandvej er blevet solgt til tysk fond.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum