Gefion Group A/S

Gefion Group sælger 262 studieboliger til tysk fond for 325 millioner kroner

Del

Gefion Group sælger endnu et moderne og fuldt udlejet kollegie. Det er det femte kollegie, som Gefion Group har solgt inden for de sidste 2,5 år. Denne gang er der tale om det nyopførte Telegrafkollegie beliggende i Ballerup. Kollegiet består af 262 studieboliger og en række fællesfaciliteter. Køber er tyske Catella European Student Housing Fund II.

Telegrafkollegiet åbnede sine døre for studerende i efteråret 2020.
Telegrafkollegiet åbnede sine døre for studerende i efteråret 2020.

Stor interesse for Telegrafkollegiet

Der har været stor interesse for Telegrafkollegiet. Det skyldes blandt andet, at kollegiet til trods for sine 262 boliger har været fuldt udlejet siden kollegiet åbnede i efteråret 2020. Derudover er Telegrafkollegiet helt nyt og moderne med en rigtig god indretning og spændende fællesfaciliteter og fællesarealer. Telegrafkollegiet endte med at blive solgt til den tyske fond Catella European Student Housing Fund II.

”Vi er rigtige glade for, at vi igen har nyudviklet og solgt et fantastisk kollegie. Vi har efterhånden fået ret stor erfaring med udvikling, opførsel og udlejning af studieboliger, og vi kan se, at de er efterspurgt af både studerende og investorer. Derfor har vi også allerede flere studieboligprojekter på vej.” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

 

Tidligere erhvervsejendom er blevet til moderne kollegie

Den oprindelige ejendom på Telegrafvej har siden opførelsen tilbage i 1971 fungeret som erhvervsejendom. Ejendommen blev opført af den legendariske byggematador Bøje Nielsen, og indtil Gefion Groups overtagelse af ejendommen i 2018 har den fungeret som erhvervsejendom. Gefion Group har lavet mange konverterings-projekter, og erhvervsejendommen på Telegrafvej viste sig at være ideel at til et kollegie. Udover mulighederne for et godt indrettet kollegie, så er der også en stigende efterspørgsel på boliger i Ballerup. Dette har blandt andet gjort, at Ballerup kommune har udpeget området omkring Telegrafvej til et nyt byomdannelsesområde. Det nyopførte Telegrafkollegie får derfor med tiden flere boligejendomme som naboer.

Telegrafkollegiet med stor diversitet

Selv om Telegrafkollegiet ligger i Ballerup tæt på DTU Ballerup Campus, så har Telegrafkollegiet formået at tiltrække studerende fra 54 forskellige studieretninger. De fleste læser på Københavns Universitet, DTU og CPH Business. Men også studerende, som læser til sygeplejerske, social- og sundhedsmedhjælper, politibetjent, lærer og ergoterapeut er repræsenteret blandt beboerne.Denne forskellighed blandt de studerende skaber et godt miljø på kollegiet, hvor der er plads alle.

Flere ungdoms- og studieboliger er på vej fra Gefion

Både på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation og i Rødovre Port lige ved Rødovre Station er Gefion Group ved at opføre flere ungdoms- og studieboliger. Allerede i maj starter udlejningen af ungdomsboligerne på Engvej 155, og de første beboere kan forvente at flytte ind nu til sommer.

Fakta om Gefion Telegrafkollegiet:

Antal studieboliger: 262

Boligareal: 10.226 m2

Bygherre: Gefion Group A/S

Arkitekt: Over Byen Arkitekter ApS

Totalentreprenør: Stender Entreprise A/S

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Telegrafkollegiet åbnede sine døre for studerende i efteråret 2020.
Telegrafkollegiet åbnede sine døre for studerende i efteråret 2020.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group udvider samarbejdet med Collector Bank29.6.2021 10:11:38 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har indgået en stor refinansieringsaftale med svenske Collector Bank AB om opførelsen af 23.200 m2 på Engvej på Amager. Collector Bank har tidligere ydet byggefinansiering af projektet, som omfatter 653 private og almene ungdoms- og studieboliger, et supermarked, et fitnesscenter, en privat børnehave og en café. Finansieringen giver Gefion Group mulighed for at indløse tidligere udstedte obligationslån m.v., så Collector Bank fremadrettet vil være eneste finansielle långiver i projektet.

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel26.4.2021 19:22:55 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum