Gefion Group A/S

Gefion Group indgår 10-årig udlejningsaftale af 206 ungdomsboliger

Del

Gefion Group har indgået en 10-årig udlejningsaftale med Housing Foundation Copenhagen om 206 ungdomsboliger, som er under opførelse på Engvej ved Femøren Metrostation på Amager. Det samlede projekt på Engvej omfatter yderligere 82 ungdomsboliger, 276 hotelværelser, 75 almene boliger, dagligvarebutik og daginstitution.

Gefion Group er godt i gang med at opføre et helt nyt og grønt byrum ved Femøren Metrostation. Interessen for projektet er meget stor, og nu er de fleste ungdomsboliger lejet ud de næste 10 år inden projektet er færdigt.

Det er Housing Foundation Copenhagen, som allerede nu har valgt at leje de 206 ungdomsboliger med en option på de sidste 82 ungdomsboliger. Fonden er en uafhængig non-profit erhvervsdrivende fond, som hjælper internationale studerende og forskere ved Københavns Universitet med at finde indkvartering i op til et år.Fonden tilbyder boligmuligheder i alle dele af København, og i øjeblikket lejer de 1.300 værelser og er i stand til at servicere 2.500 personer om året.

”Der er rift om ungdoms- og studieboliger i København, og det er denne udlejningsaftale på hele 10 år udtryk for. Vi er rigtig glade for at have indgået aftalen med Housing Foundation Copenhagen, der yder et prisværdigt non-profit arbejde i forhold til udenlandske forskere og studerende, som kommer til Danmark. Samtidig er vi glade for den store interesse, der er for vores projekt på Engvej både fra lejere og investorer” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

 

Fakta om Engvej:

Samlet areal: 23.200 m2

Enheder:

  • 288 Ungdomsboliger
  • 276 hotelværelser
  • Almene boliger
  • Dagligvarebutik
  • Daginstitution
  • Café

Projektet forventes færdig: Q3 2021

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond13.2.2020 10:31:23 CETPressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsarea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum