Gefion Group A/S

Gefion Group indgår 10-årig udlejningsaftale af 206 ungdomsboliger

Del

Gefion Group har indgået en 10-årig udlejningsaftale med Housing Foundation Copenhagen om 206 ungdomsboliger, som er under opførelse på Engvej ved Femøren Metrostation på Amager. Det samlede projekt på Engvej omfatter yderligere 82 ungdomsboliger, 276 hotelværelser, 75 almene boliger, dagligvarebutik og daginstitution.

Gefion Group er godt i gang med at opføre et helt nyt og grønt byrum ved Femøren Metrostation. Interessen for projektet er meget stor, og nu er de fleste ungdomsboliger lejet ud de næste 10 år inden projektet er færdigt.

Det er Housing Foundation Copenhagen, som allerede nu har valgt at leje de 206 ungdomsboliger med en option på de sidste 82 ungdomsboliger. Fonden er en uafhængig non-profit erhvervsdrivende fond, som hjælper internationale studerende og forskere ved Københavns Universitet med at finde indkvartering i op til et år.Fonden tilbyder boligmuligheder i alle dele af København, og i øjeblikket lejer de 1.300 værelser og er i stand til at servicere 2.500 personer om året.

”Der er rift om ungdoms- og studieboliger i København, og det er denne udlejningsaftale på hele 10 år udtryk for. Vi er rigtig glade for at have indgået aftalen med Housing Foundation Copenhagen, der yder et prisværdigt non-profit arbejde i forhold til udenlandske forskere og studerende, som kommer til Danmark. Samtidig er vi glade for den store interesse, der er for vores projekt på Engvej både fra lejere og investorer” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

 

Fakta om Engvej:

Samlet areal: 23.200 m2

Enheder:

  • 288 Ungdomsboliger
  • 276 hotelværelser
  • Almene boliger
  • Dagligvarebutik
  • Daginstitution
  • Café

Projektet forventes færdig: Q3 2021

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group udvider samarbejdet med Collector Bank29.6.2021 10:11:38 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har indgået en stor refinansieringsaftale med svenske Collector Bank AB om opførelsen af 23.200 m2 på Engvej på Amager. Collector Bank har tidligere ydet byggefinansiering af projektet, som omfatter 653 private og almene ungdoms- og studieboliger, et supermarked, et fitnesscenter, en privat børnehave og en café. Finansieringen giver Gefion Group mulighed for at indløse tidligere udstedte obligationslån m.v., så Collector Bank fremadrettet vil være eneste finansielle långiver i projektet.

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel26.4.2021 19:22:55 CEST | Pressemeddelelse

Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum