Gefion Group A/S

Gefion Group er godt på vej med salgsklare projekter

Del

Gefion Group overdragede og solgte i sidste uge fire nyopførte boligejendomme beliggende tæt på Amager Strandpark til Europa Capital’s primære fond. Ejendomsudvikleren er snart parat med de næste projekter, som forventes færdigopført og solgt i 2021.

Ligesom Gefion Groups store projekt på Amager Strandvej er ved at nå sin afslutning, følger yderligere fire projekter fra ejendomsudvikleren i løbet af 2021. På Amager Strandvej er op mod 300 boliger nu beboet og med forårets komme vil altaner, haver, tagterrasser og et stort gårdrum få nyt liv. Et godt beliggende område, som ellers lå øde hen. Dette er et typisk eksempel på Gefion Groups projektudvikling.

I 2021 forventer Gefion Group yderligere at færdigopføre og sælge deres næste projekter som er beliggende i Store Kongensgade 100, Amager Strandvej 56 (2. etape), Engvej 155 og Telegrafvej 5A, som er et fuldt udlejet kollegie i Ballerup.

”Vi er stolte af, at Europa Capital har valgt hele 4 boligejendomme i vores projekt på Amager Strandvej, og generelt oplever vi stor interesse fra både danske og udenlandske investorer for vores projekter” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

Han tilføjer yderligere:

”Vi er langt i byggeprocessen med flere ejendomsprojekter, som vi forventer bliver færdigbygget og solgt i 2021. Et af projekterne er blandt andet Store Kongensgade 100, hvor vi opfører 72 cityboliger, hvor størsteparten allerede er udlejet. I sidste uge færdiggjorde vi lokalerne i stueplan, så SPAR kunne åbne dørene til et meget flot og stort supermarked. Ligeledes er salget af projektets 13 ejerlejligheder gået over al forventning, og vi har pt. kun 3 ejerlejligheder tilbage på salgslisten”.

På Amager Strandvej 56 (2. etape) er de sidste boliger ved at blive gjort klar til indflytning, ligesom projektet på Engvej indeholdende både almene og almindelige studieboliger, et supermarked og en børnehave er ved at blive opført, følger byggeriet tidsplanen og forventes færdigt i etaper startende allerede her til sommer i år, hvor Gefion Group bl.a. leverer ca. 200 studieboliger til en boligfond under Københavns Universitet samt 75 almene studieboliger til Boligforeningen AAB. Sidst men ikke mindst er Gefion Groups seneste kollegie, Gefion Telegrafkollegiet, færdigbygget og 100% udlejet.

”Med undtagelse af de sædvanlige forsinkelser og byggemæssige udfordringer og overraskelser, som følger med, når man har med byggeprojekter i denne skala at gøre, følger vores projekter i det store og hele planen. Baseret på vores nuværende pipeline af projekter forventer vi fortsat en samlet bruttoavance i størrelsesordenen ca. 400 mio. kr. i 2020-2022”, udtaler Thomas W. Færch.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Gefion Group sælger yderligere tre boligejendomme på Amager Strandvej26.5.2020 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 m2 og tilhørende erhverv på 495 m2 til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. De tre boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 ti

Gefion Group sælger erhvervsejendom til tysk fond13.2.2020 10:31:23 CET | Pressemeddelelse

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til Quadoro Sustainable Real Estate Europe. Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år gennemgået en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nyt, og eksisterende ejendomme er blevet renoveret. Amager Strandpark, som rekreativt område, er blevet etableret, og sidst men ikke mindst har Metroen gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. Alt i alt en udvikling, som har skabt en stor interesse for området. Erhvervsejendommen, som Gefion Group har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret lige såvel som det tilhørende parkeringsarea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum