Ishøj Kommune

Fuld fart på Villads fra Valby

Del

Villads fra Valby er en populær børnebog. Den er både filmatiseret og opført som teater. Nu kommer efterfølgeren ’Fuld fart på Villads fra Valby’ som familieforestilling i Ishøj Kultur Café

Teaterforestillingen 'Fuld fart på Villads fra Valby'.
Teaterforestillingen 'Fuld fart på Villads fra Valby'.

Tag dine børn eller børnebørn med i teatret den 12., 13. eller 14. oktober, når der er fuld fart på Villads fra Valby. Louise Schouw Teater opfører denne familieforestilling i Ishøj Kultur Café, og så er efterårsferien skudt godt i gang. Aldersgrænsen er fire år. Fredag spiller forestillingen kl. 19 og i weekenden kl. 13 og 16. Billetsalg på Ticketmaster.dk/ikc eller i Ishøj Kultur Café.

Villads prøver kræfter med trafikken

Villads bor i Valby sammen med sine forældre, storesøster og nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skældud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for at hjælpe sin mor med indkøb. Det skal være en overraskelse, så han fortæller ingen om det. Hans bedste ven Frida går med, imens Villads’ mor sover til middag med lillesøster. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man som Villads er sprængfyldt med gode idéer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Trafikbane for børn i Ishøj By Center

Børneulykkesfonden vil give alle børn en ekstra oplevelse og har opsat en trafikbane i centret på pladsen foran Ishøj Bibliotek. Banen er åben fredag fra kl. 17 og i weekenden kl. 11-17. Her er det gratis at køre rundt i trafikken.

Samtidig vil der på biblioteket være en lille udstilling med alle Villads-bøgerne samt materiale om Trafikklubben.

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 61 93 64 30 i dagtimerne.

Billeder

Teaterforestillingen 'Fuld fart på Villads fra Valby'.
Teaterforestillingen 'Fuld fart på Villads fra Valby'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum