Ishøj Kommune

Tag med til forpremiere på Back to Black

Del

Onsdag den 10. april åbner Kulturium Biograf i Ishøj dørene til forpremiere på filmen Back to Black om ikonet Amy Winehouse

Back to Black er en biopic om den ikoniske sangerinde Amy Winehouse, som døde i en alder af kun 27 år, men efterlod en stor musikalsk arv - bl.a. med store hits som Rehab og Back to Black.

Nu kan du tage med til forpremiere på filmen i Kulturium Biograf den 10. april kl. 19 og nyde et glas vin, øl eller vand før eller til filmen.

Om filmen

Back to Black er en hyldest til Amy Winehouse – en af de mest ikoniske og savnede stjerner i det 21. århundrede. Det er den ekstraordinære historie om Amys tidlige liv, vejen til berømmelse og tilblivelsen af det banebrydende album Back to Black.

Fortalt fra Amys perspektiv giver filmen et ærligt indblik i kvinden bag fænomenet og hendes dæmoner. Marisa Abela personificerer Amy i Sam Taylor-Johnsons film, der stiller skarpt på vor tids berømmelsesmaskine og det tumultariske kærlighedsforhold, der inspirerede et af de mest legendariske albums nogensinde.

Billetbestilling og pris

Billetter koster 100 kr. inklusiv et glas vin, øl eller vand og kan købes i biografens billetsalg eller på biografens hjemmeside via kulturium.dk.

Back to Black får danmarkspremiere den 11. april, og udover forpremieren vises filmen fra den 11. april til 1. maj i Kulturium Biograf.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, filmbooker i Kulturium: lilla@ishoj.dk

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye