HEART – Herning Museum of Contemporary Art

Fuld fart på efterårsferien på HEART med fordoblet besøgstal. 

Del

Blandt mejetærskere, traktorer og kunstoplevelser for hele familien nød 1569 besøgende efterårsferien på HEART. Sammenlignet med efterårsferien i 2019 er det en fordobling af besøgstallet.

"Efter en sommer med rekordstort besøg er vi utrolig glade for at se, at den store opbakning til museet holder ved, og besøgstallet stadig er stigende" fortæller museumsdirektør Holger Reenberg og fortsætter: "Vi oplever at udstillingen med Allan Ottes smukke og tankevækkende malerier taler til et bredt publikum, og det har været en kæmpe fornøjelse at se så mange børn og unge opleve værkerne her i ferien og tage del i udstillingen gennem de mange gratis formidlingstilbud vi tilbyder i hele huset." 

Udstillingen "Naturligvis - landskabsmalerier af Allan Otte" kan opleves indtil 24. januar. Udstillingen "Fabelagtigt - hovedværker fra samlingen" kan opleves indtil 28. marts.

Kontakter

For yderligere info kontakt:
Museumsdirektør Holger Reenberg, tlf 4025 1033
eller
Kommunikationschef Thilde Nyborg, tlf 3144 3505

Information om HEART – Herning Museum of Contemporary Art

HEART – Herning Museum of Contemporary Art
HEART – Herning Museum of Contemporary Art
Bitten & Aage Damgaards Plads 2
7400 Herning

97 12 10 33http://www.heartmus.dk/

HEART – Herning Museum of Contemporary Art er opstået i grænselandet mellem kunst og erhverv og er båret frem af den passionerede skjortefabrikant Aage Damgaard (1917-1991), som har skabt fundamentet for museets samling. Herning Kunstmuseum blev til i 1977, og åbnede d. 9. september 2009 i en helt ny bygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Ved indvielsen ændrede museet navn til HEART.

Følg pressemeddelelser fra HEART – Herning Museum of Contemporary Art

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HEART – Herning Museum of Contemporary Art

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum