Odin TeatretOdin Teatret

Fremtidens teaterstemmer

Del

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret byder velkommen til sin internationale NTL Festival, The Laboratory Spirit II onsdag den 29. januar – søndag den 2. februar, med et væld af forestillinger og andre aktiviteter

Om kort tid, fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar, åbner Odin Teatret sine døre for et imponerende opbud af danske og internationale teaterforestillinger. Med et væld af forskellige slags sceniske udtryk. Skabt især af en yngre teatergeneration, der har den fællesnævner, at den er en del af Odin Teatrets forgrenede virksomhed, Nordisk Teaterlaboratorium.

På programmet er forestillinger, der tager alle teatrets mangfoldige former i brug: Fysisk teater, teater med dialog, akrobatik, cirkuselementer, musik, sang og dans. Man kan se stykker, hvor det i høj grad er humoren, der er i spil og stykker, der eksperimenterer med selve formen. Andre beskæftiger sig med nogle af denne verdens triste og alvorlige emner som vold, krig, udnyttelse og aggressioner mod kvinder.

For blot at nævne et lille udpluk fra det omfattende program kan man torsdag den 30. januar kl. 20.00 opleve forestillingen (på engelsk), Lady Swettenham, med Masakini Theatre fra Malaysia, et stykke om den sidste engelske guvernørs maniodepressive kone, Constance Holmes, instrueret af Tage Larsen. Fredag den 31. januar kl. 22.15 viser DOO (Italien/Danmark) skuespillet QUI-ES-TU? TU ME TUES, som spørger, hvad der sker, når du fortæller, hvad du føler inderst inde? FRITT FRAM er et stykke med det norske danse- og cirkusteater KompaniTO, der sætter fokus på, hvad unge er optaget af. Gruppen spiller lørdag den 1. februar kl. 12.00.

Men i alt er der på festivalen mulighed for at opleve mere end 15 teatergrupper med 16 forskellige forestillinger og fire (4) work in progress. Dertil kommer konferencer, bl.a. faciliteret af repræsentanter fra Aarhus og Birmingham Universitet. Der bliver symposium, workshops og møder og samtaler omkring de forskellige forestillingers tilblivelsesprocesser og æstetik. Teaterfestivalen er åben for 25 deltagere, som kan følge hele programmet og dele tid og erfaringer med de medvirkende kunstnere.

Se det flotte program med oplysninger om alle forestillingerne og de øvrige aktiviteter på Odin Teatrets hjemmeside https://odinteatret.dk/calendar/ og følg opslagene på https://www.facebook.com/NTLnordiskteaterlaboratorium.official.page/.

Billeder

Links

Information om Odin Teatret

Odin Teatret
Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odin Teatret

Den 11. Holstebro Festuge, Generationer – transformationer 6. – 14. juni 2020, udsættes et år pga. coronavirus- situationen3.4.2020 10:54:53 CESTPressemeddelelse

Det er med stor beklagelse, at parterne bag Holstebro Festuge 2020, Generationer – transformationer 6. – 14. juni 2020, har måttet beslutte at udsætte det store – og fremskredne – arrangement. Beslutningen er taget med udgangspunkt i myndighedernes nuværende anbefalinger og første udmeldinger om en ”langsom” åbning af Danmark. Festugen skulle have fundet sted om kort tid i hele Holstebro Kommune. Nu udsættes den et år til 5. – 13. juni 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum