Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Fremtidens digtere og forfattere!

Del

Et helt særligt, og ekstra, mangfoldigt forårsarrangement folder sig ud torsdag den 10. juni kl. 20.00 på Poesi på en torsdag på Knudsens i Holstebro

Foto: Forfatterskolen
Foto: Forfatterskolen

Poesi på en torsdag plejer at præsentere en eller to digtere på de populære og velbesøgte oplæsningsaftener. Men en gang imellem skal man måske sige: ’Skal det være, så skal det være’ - og derefter åbne dørene for en hel Forfatterskole fra København.

Sammenhængen er, at den kendte skole i Danmarks metropol for en stund har rykket teltpælene op og er draget på tur med alle sine elever og personalet, under anførsel af rektor og digter, Ursula Andkjær Olsen.

Et besøg på Poesi på en torsdag i sådan en forbindelse er naturligvis ikke til at komme udenom.

Derfor kommer forårssæsonens sidste poesiaften med dette anseelige og generøse rykind til at udspille sig nærmest symfonisk med oplæsning af op mod 20 forfatterskoleelever. Derudover bliver der også bidrag fra Holstebros egen Forfatterlinje.

Der bliver med andre ord tale om en unik aften med ung lyrik. En enestående oplevelse for dem, som vil se og høre, hvad der bevæger sig i den yngste lyrik netop nu.

I bedste stil medvirker også Odin Teatrets Husorkester og indhyller arrangementet i medrivende musik.

Forfatterskolen

Forfatterskolen i København blev grundlagt i 1987 af Poul Borum, Per Aage Brandt og Ulla Ryum, bakket godt op af en kreds af kolleger. Den i dag statsanerkendte uddannelse er toårig.

Arrangører

Poesi på en torsdag er arrangeret af Holstebro Gymnasium og HF, Holstebro Bibliotek, Musikteatret Holstebro, Skive Boglade, Uddannelsescenter Holstebro, Holstebro Kunstmuseum og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret. Arrangementet er støttet af Holstebro Kommune.

Nøgleord

Billeder

Foto: Forfatterskolen
Foto: Forfatterskolen
Download

Links

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum