Telia Danmark

Fredrik Nissen udnævnt til CFO for Telia Danmark

Del

Fredrik Nissen, der har fungeret som Interim CFO siden oktober 2019, er i dag blevet udnævnt til Finansdirektør (CFO) for Telia Danmark.

Fredrik Nissen, Finansdirektør (CFO) i Telia Danmark
Fredrik Nissen, Finansdirektør (CFO) i Telia Danmark
Fredrik Nissen har mere end 20 års erfaring fra telebranchen. Han kom til Telia Danmark i oktober 2019 fra stillingen som CFO i Telia Eurasia, hvor han siden 2015 har fungeret i flere forskellige roller herunder VP, CMO og COO. Tidligere i karrieren har Fredrik arbejdet for blandt andre Telenor, Vodacom, DiGi Telecommunications og Telenordia i en række forskellige markeder
 
Thomas Kjærsgaard, administrerende direktør i Telia Danmark, glæder sig over Fredriks udnævnelse:
 
”Fredrik kommer med en stærk international baggrund og en solid erfaring som CFO. I sin første tid i Telia Danmark har han hurtigt fået en solid og indgående forståelse af vores forretning og bidrager med værdifuld viden og sparring til både ledelsen og vores forretningsenheder. Fredrik er en forretningsorienteret person med en ligefrem og behagelig personlighed. Han er en stærk wingman på det finansielle område, som jeg er meget glad for nu officielt bliver en del af Telias danske direktion.”
 
Om udnævnelsen siger Fredrik Nissen selv:
 
”Mit positive indtryk af Telia Danmark som arbejdsplads og forretning er blevet bekræftet i løbet af de seneste måneder, hvor jeg har fungeret som interim CFO. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med direktionen, finansteamet og forretningen. I rollen som CFO skal jeg medvirke til at udvikle Telia og sikre lønsom vækst gennem vores fortsatte bidrag til digitaliseringen af Danmark.”
 
Fredrik Nissen (47 år) er bosat i Stockholm med sin kæreste. Han har en Master i Science Electrical Engineering fra Lund Universitet og en Executive MBA fra Stockholm School of Economics.
 
Se Fredrik Nissens profil på Linkedin:

Kontakter

Billeder

Fredrik Nissen, Finansdirektør (CFO) i Telia Danmark
Fredrik Nissen, Finansdirektør (CFO) i Telia Danmark
Download
Thomas Kjærsgaard, CEO, Telia Danmark
Thomas Kjærsgaard, CEO, Telia Danmark
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum