Folketidende.dk vælger Jubii Media Group til annoncesamarbejde

Del

Folketidende.dk, der tilhører Lolland-Falsters Folketidende, indgår nu i Danmarks største annoncenetværk hos Jubii Media Group.

Jubii Media Group står fra 1. maj for annoncesalget til folketidende.dk efter mediehusets eget salg. Folketidende.dk er et at Danmarks hurtigst voksende lokale online nyhedsmedier med fokus på lokale nyheder fra Lolland og Falster, sport og underholdning.

- Folketidende.dk er et godt match for vores netværk – de har et stort fokus på kvalitet og stiller høje krav til gennemsigtighed, hvilket harmonerer fint med vores arbejde . Vi er rigtig glade for det nye samarbejde, som samtidig betyder, at vores annoncører får mulighed for at nå ud til en større læserskare, når vi inkluderer folketidende.dk’s ca. 80.000 månedlige brugere, siger Astrid Thusgaard-Madsen, administrerende direktør i Jubii.

Michael Mistarz Benzon, Online- og digitalchef, Lolland Falsters Folketidende, har høje forventninger til samarbejdet med Jubii Media Group.

- Vi har valgt Jubii, fordi vi har tillid til Jubii’s evne til at styrke vores forretning. Vi oplever en stor åbenhed i samarbejdet, bl.a. i form af det overskuelige dashboard, hvor vi kan følge udviklingen dag for dag i salget af vores annoncer, siger Michael Mistarz Benzon, Online- og digitalchef, Lolland Falsters Folketidende.

Fakta

Jubii Media Group varetager annoncesalg for en række af landets største sites, bl.a. DMI.dk, SN.dk, Feltet.dk, Denstoredanske.dk og Localeyes.dk. Jubii Media Group er ejet af NORDJYSKE Medier.

Nøgleord

Kontakter

Astrid Thusgaard-Madsen, administrerende direktør, tlf. 2545 6055, atm@jubiimediagroup.dk

Vedhæftede filer

Information om Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus
Det Nordjyske MediehusFølg pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum