Guldborgsund Kommune

Folkemødet: Kom og hør hvorfor dannelse er mere relevant end nogensinde før og hvordan Guldborgsund Kommune vil gå forrest som dannelseskommune

Del

Hvad er dannelse? Hvorfor er dannelse vigtig for en kommune? Hvem har ansvaret for dannelse og hvordan kan en kommune styrke dannelsen?

Alt det og meget mere vil vi debattere kl. 15 – 15.45 i Landdistrikternes Telt, A8, fredag på Folkemødet.

Udvalgsformændene for Børn, Familie og Uddannelse Simon Hansen og Kultur, Fritid og Bosætning Martin Lohse vil sammen med direktør for Social, Kultur og Branding Alma Larsen og med forfatter og direktør Jonas Norgaard Mortensen som moderator sætte fokus på, hvordan Guldborgsund kommune har valgt at spille en afgørende rolle i arbejdet med dannelsesperspektivet. Hvordan kan en landkommune som Guldborgsund sikre, at børn, unge og voksne kan blive den bedste udgave af sig selv ved at skabe de bedste rammer for dannelsesanledninger, hvor (især) børn og unge orienteres mod medborgerskab, kritisk tilgang og demokratisk deltagelse i den verden, de er en del af?

Kom og deltag i en debat om hvordan vi får dannelsesbegrebet ud at leve gennem de fællesskaber vi deltager i og dermed bliver i stand til at afklare hvordan man er menneske i verden – hele livet.

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Udlændinge i integrationsprogram får tilskud til køb af cykel20.12.2018 11:02:10Pressemeddelelse

Det er både sundere og billigere, at flygtninge og indvandrere, som indgår i et integrationsprogram, fremover skal cykle, når de skal i skole og deltage i andre aktiviteter. Derfor besluttede et enigt beskæftigelsesudvalg på sit møde i tirsdags, at man som flygtning eller indvandrer fremover kan få et tilskud på 500 kroner til en brugt cykel. Det er tanken, at det på sigt skal gælde alle ledige.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum