Turbine Forlaget A/S

Fodboldens kampe afgøres ikke kun på banen

Del

I bogen Fodbold A/S sætter Michael Moesgaard Andersen og Johan Moesgaard Andersen fokus på den del af dansk fodbold, der foregår på klubbernes direktionsgange og bestyrelsesgange. For moderne fodbold handler om meget mere end de spillere, der løber rundt på banen i 90 minutter hver uge og repræsenterer klubben.

Bogens forside
Bogens forside

Der findes mange fodboldbøger. Fanbøger og biografier om ekstraordinære fodboldspillere. Og bøger om klubbernes historie. Og der findes bøger om taktik, spilsystemer og holdledelse til dem, der har ansvaret for spillerne. Med Fodbold A/S introduceres en fodboldbog, der har fokus på fodboldvirksomhed og alt det, der hører med til at drive de store virksomheder en fodboldklub er. For på ledelsesgangen træffes der beslutninger, der for afgørende betydning for de muligheder træner og spillere har inde på banen.

I Fodbold A/S fortæller Michael Moesgaard Andersen og Johan Moesgaard Andersen om mange af de dilemmaer og magtkampe, der er blevet udkæmpet i store danske klubber. Klubbernes historier bruges som eksempler på, hvordan en fodboldvirksomhed kan drives. De to forfattere forbinder danske fodboldvirksomheder med moderne teori om ledelse, strategi og management. Og på den måde viser de, at det langt fra kun er de 22 spillere, træneren og resultaterne på banen, der er afgørende for, hvordan virksomheden klarer sig.

Netop i disse tider, hvor corona-restriktioner er skyld i, at mange fodboldvirksomheder mister en stor del af deres faste indtægter, bliver det tydeligt, hvor afgørende beslutninger truffet i direktionslokalerne er for fodboldens muligheder.


Fodbold A/S er en bog til dem, der gerne vil vide mere om, hvad der foregår på direktionsgangene og opnå større forståelse for og indblik i deres klub. Og samtidig en bog til dem, der selv har deres gang i bestyrelseslokalerne og direktionsgangene i både store og små klubber.

Johan Moesgaard Andersen (f. 1989) er uddannet cand.scient.pol og arbejder som EU-chef i Dansk Metal. Han har igennem flere år undervist som ekstern lektor på Københavns Universitet og skriver jævnligt om europæisk politik og fodbold i danske medier. Johan er forfatter til bogen Stemmer fra Produktionsdanmark, der udkom i 2020. I 2019 blev han udpeget til Berlingske Talent 100, som er en årlig liste over talenter i dansk erhvervsliv.

Michael Moesgaard Andersen (f. 1959) er CEO i Andersen Advisory Group A/S, adj. professor på Copenhagen Business School inden for strategi og innovation, en hyppig foredragsholder og underviser på kurser for bestyrelsesmedlemmer, hvor han ofte bruger eksempler fra fodboldens verden. Han er tillige forfatter og medforfatter til mere end ti bøger og mange artikler publiceret på danske og internationale forlag.

Fakta om bogen:


Fodbold A/S
- Spillet om magten og æren uden for grønsværen

Forfattere: Michael Moesgaard Andersen og Johan Moesgaard Andersen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740671230
Sidetal: 350
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 12. april 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside
Bogens forside
Download
Michael Moesgaard Andersen, ©Rumle Skafte
Michael Moesgaard Andersen, ©Rumle Skafte
Download
Johan Moesgaard Andersen, ©Rumle Skafte
Johan Moesgaard Andersen, ©Rumle Skafte
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum