Ishøj Kommune

Flyv med Teater Patrasket til et poetisk dukketeaterunivers

Del

Lørdag den 14. april kl. 11 kan børn fra fem år og op og voksne opleve dukketeater af høj karat, når Teater Patrasket igen gæster Ishøj Kultur Café, denne gang med forestillingen 'Flyv!' En forestilling om at turde vove springet til frihed og kærlighed

Fra teaterforestillingen 'Flyv'. Foto: Søren Meisner.
Fra teaterforestillingen 'Flyv'. Foto: Søren Meisner.

Arthur og Marta er to meget gamle dukkeførere, som har været sammen hele livet. Med en magisk pavillon som omdrejningspunkt, spiller de historien om den stakkels forældreløse dreng Max, der går med længslen efter at flyve. Helt ensom i verden må Max gå grueligt meget igennem, ydmyget på børnehjemmet og udnyttet i cirkus. Lige til han møder girafkvinden Lily og den store kærlighed, der måske giver ham vinger.

’FLYV’ sætter børnene på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder.

Det er en anderledes fortalt historie om mobning og undertrykkelse, og om - til sidst – at turde vove springet til friheden og kærligheden.

Teater Patrasket

Teater Patrasket er et rejsende teater, der turnerer over hele Danmark, og en hel del i udlandet.

De laver teater for børn – men mest af alt for mennesker. Med afsæt i børnepublikummet ønsker de at lave teater, der er enkel i sin form og universelt menneskeligt i sit indhold – og som derfor også godt kan ses af voksne.

Du kan se børneteaterforestillingen ’Flyv!’ i Ishøj Kultur Café lørdag den 14. april klokken 11. Er du medlem af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Du kan købe billetter til ’Flyv!’, sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger, på Billetlugen.dk. Men de billetter, som kræver medlemskab, kan du kun købe i Ishøj Kultur Café, da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Du kan hente giraffolderen på Ishøj Bibliotek, i Ishøj Kultur Café eller læse den på www.ishojbib.dk

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 43 57 71 28

Billeder

Fra teaterforestillingen 'Flyv'. Foto: Søren Meisner.
Fra teaterforestillingen 'Flyv'. Foto: Søren Meisner.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum